Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
Street Delivery 2020
B.U.G. MafiaAscultă noua piesă B.U.G. Mafia - "8 Zile Din 7" (feat. AMI) - AUDIO TOPIC"Breaking Me", hitul DJ-ului Topic, este piesa verii 2020, potrivit Shazam Radu Palaniță castigator romanii au talentRadu Palaniță, câștigătorul "Românii au talent", concertează online de Ziua Mecanicilor Auto James Hetfield, solistul MetallicaCea mai bună piesă Metallica a fost desemnată de fani Trofeu Globurile de AurGala Globurilor de Aur 2021 a fost amânată din cauza pandemiei COVID-19

Videoclip oficial: Taylor Swift - End Game ft. Ed Sheeran, Future

După un final de 2017 în care a scos la iveală latura sa răzbunătoare, Taylor Swift revine în 2018 la sentimente mai bune și ne spune că își dorește o relație stabilă. Noul ei single se numește ”End Game” și este înregistrat în colaborare cu Ed Sheeran și Future.

Taylor Swift continuă promovarea aclamatului album ”Reputation” cu o colabarare care va atrage, cu siguranță, atenția publicului. Noul single ”End Game” este înregistrat împreună cu omul momentului, Ed Sheeran, și cu rapper-ul american Future, ale cărui recente albume (”Future” (2017) și ”Hndrxx” (2017)) au debutat pe prima poziție în topul american Billboard 200.

În versurile noii piese, Taylor Swift i se adresează actualului iubit, spunându-i că își dorește ca ea să fie aleasa inimii lui pentru totdeauna. Compoziția îi poartă semnătura, lucrând la cizelarea ei împreună cu Max Martin, Shellback, Ed Sheeran și Nayvadius Wilburn.

Lansat în noiembrie 2017, discul ”Reputation” a fost cel mai bine vândut album pop al anului trecut, raportat la perioada de timp în care a fost disponibil pe piață. Pe LP sunt incluse și single-urile ”Look What You Made Me Do” și ”…Ready For It?”.

Pe coperta disculuiTaylor apare într-o ținută cu aer punk, în fundal putând fi observate diverse fragmente de articole din presă, cu titluri ce conțin numele artistei. Această idee a utilizării unor texte din presă în artwork a mai fost folosită și de către alți artiști, pe Twitter apărând comparații între coperta albumului "Reputation" și imaginile emblematicelor discuri "Controversy" (lansat de Prince în 1981) și ”Lies” (lansat de Guns N' Roses în 1988).

Citește mai multe despre Ed SheeranFutureTaylor Swift
Videoclipuri cu Ed SheeranFutureTaylor Swift
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE