Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Poze de la concertul Nightwish - 20 de ani INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2018
INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Snoop Dogg

Videoclip oficial: Spike Feat. Achi - Vara

Spike a revenit cu single-ul “Vara” în colaborare cu Achi. Piesa a fost compusă de Spike, Achi și Marian Dorobanțu și a fost produsă de Vlad Lucan și Thomas Trolsen.

Videoclipul piesei “Vara” a fost regizat de Spike și filmat în București. “Vara” este prima piesă lansată de Spike după albumul “Lumea lui Paul”.

În ultimii ani, Spike s-a axat pe o altă pasiune: regia. Printre videoclipurile realizate împreună cu Evil Twin Studio, putem enumera „Turbofin”, „Tare Frate” și „Déjà vu” (Grasu XXL), „Cucubau” (Guess Who), „Lumea Mea” (Spike & Guess Who), „Pic Pic” (Voltaj), „Didaia (TraLaLa)” (Grasu XXL, Maximilian &Spike), “Get Up and Dance” (ANTONIA și Achi).

Achi este un tânăr artist și producător din România, care a prezentat emisiuni la mai multe televiziuni din țară. Este absolvent al liceului de muzică George Enescu și toboșar în trupa Directory. A produs piesele “Bine” de la What’s Up, “Droppin da’ Bomb” de la Lariss, Shift cu Jo. De curând, a lansat “Viciul meu” cu Karmen, iar anul trecut “Get Up and Dance” cu Antonia.

Citește mai multe despre Alin AchimSpike
Videoclipuri cu Alin AchimSpike
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE