Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Videoclip oficial: Spike Feat. Achi - Vara

Spike a revenit cu single-ul “Vara” în colaborare cu Achi. Piesa a fost compusă de Spike, Achi și Marian Dorobanțu și a fost produsă de Vlad Lucan și Thomas Trolsen.

Videoclipul piesei “Vara” a fost regizat de Spike și filmat în București. “Vara” este prima piesă lansată de Spike după albumul “Lumea lui Paul”.

În ultimii ani, Spike s-a axat pe o altă pasiune: regia. Printre videoclipurile realizate împreună cu Evil Twin Studio, putem enumera „Turbofin”, „Tare Frate” și „Déjà vu” (Grasu XXL), „Cucubau” (Guess Who), „Lumea Mea” (Spike & Guess Who), „Pic Pic” (Voltaj), „Didaia (TraLaLa)” (Grasu XXL, Maximilian &Spike), “Get Up and Dance” (ANTONIA și Achi).

Achi este un tânăr artist și producător din România, care a prezentat emisiuni la mai multe televiziuni din țară. Este absolvent al liceului de muzică George Enescu și toboșar în trupa Directory. A produs piesele “Bine” de la What’s Up, “Droppin da’ Bomb” de la Lariss, Shift cu Jo. De curând, a lansat “Viciul meu” cu Karmen, iar anul trecut “Get Up and Dance” cu Antonia.

Citește mai multe despre Alin AchimSpike
Videoclipuri cu Alin AchimSpike
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE