Urmărește-ne în Social Media

Sophie Ellis-Bextor - Death Of Love (Mariachi version)

Sophie Ellis-Bextor a lansat o versiune alternativă a piesei ”Death Of Love”. Într-un videoclip nou, filmat live, artista interpretează piesa alături de o trupă de mariachi.

După piesele ”Come With Us”, ”Crystallise” și ”Wild Forever”, Sophie Ellis-Bextor continuă promovarea albumului ”Familia” cu piesa ”Death Of Love”. Melodia a fost compusă de artistă împreună cu Ed Harcourt, pentru această piesă fiind lansat deja un videoclip, în urmă cu câteva zile. Aflată însă în Mexic, la filmările clipului oficial, Sophie a înregistrat o versiune alternativă a piesei, dar și a videoclipului, împreună cu o trupă de mariachi.

”A fost un vis împlinit să cânt piesa ”Death Of Love” cu tipii ăștia din Mexic”, a declarat Sophie.

Discul ”Familia”, ce include piesa ”Death Of Love”, este un proiect de care Ellis-Bextor este extrem de încântată, într-un interviu acordat anul trecut mărturisind că noul disc este mai îndrăzneț decât precedentul.

”Noul meu album, ”Familia”, este sora mai extrovertită a lui ”Wanderlust”. Fata din Wanderlust se mută din Europa de Est în mai calda și însorita Americă de Sud, unde dă vodka pe tequila.”

Albumul ”Familia” a fost lansat pe 2 septembrie 2016. Discul a debutat pe poziția a 3-a în topul UK Indie Albums Chart.

Tracklist "Familia" - Sophie Ellis-Bextor:

 1. Wild Forever
 2. Death Of Love
 3. Crystallise
 4. Hush Little Voices
 5. Here Comes The Rapture
 6. Come With Us
 7. Cassandra
 8. My Puppet Heart
 9. Unrequited
 10. The Saddest Happiness
 11. Don’t Shy Away
Comentarii