Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
BT Live: GOLAN / Ruben Keybo
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi

Videoclip oficial: Smiley - O altă EA

Smiley continuă maratonul pieselor aniversare cu single-ul „O altă EA”. Cea de-a şasea piesă din seria Smiley 10 este o poveste muzicală din adolescență.

"În adolescenţă, eu eram preocupat de muzică şi timid cu fetele. Am avut şi eu o poveste ca cea din videoclip, dar mai târziu de liceu. Experienţa m-a învăţat că fiecare despărţire vine cu lecţiile, ei care te ajută în următoarele relaţii, dar îţi dai seama de asta mai târziu, după ce te vindeci şi apare O alta EA, o altă dragoste." - Smiley

Piesa "O altă EA" este compusă de Smiley în colaborare cu Șerban Cazan, Florin Boka, Feli Donose, Vlad Popescu și Ionuț Pascu. Videoclipul melodiei a fost regizat de Nicu Drăgan, filmările având loc, în mare parte, în Republica Moldova.

"O altă EA" face parte din proiectul Smiley 10, care a debutat pe 10 martie cu piesa-manifest “Flori de plastic”. Aceasta a fost urmată de single-ul “De unde vii la ora asta?”, care a strâns un milion de vizualizări pe YouTube în prima zi și peste 40 de milioane în patru luni de la lansare. “Domnu’ Smiley”, o piesă funk în care Smiley își cântă refrenul vieții, “Să-mi fie vara” și “Rara”, au completat lista de piese lansate de artist in primele cinci luni.

Smiley sărbătorește anul acesta 10 ani de carieră solo. Evenimentul a fost marcat printr-un nou concert de 1 iunie la Arenele Romane, artistul ajungând la cel de-al 3-lea show organizat de Ziua Copilului.

Smiley este artistul pop prin excelență. De la consacrarea lui, acum mai bine de zece ani, muzica românească nu mai arată la fel. Smiley a adus dezinvoltură și dorința de a zâmbi. Orice postură, de producător, interpret, compozitor sau actor, e întâmpinată de succes.

Citește mai multe despre Smiley
Videoclipuri cu Smiley
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE