Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna" Chitariști veniți la Sibiu Guitar Meeting 2020Peste 300 de chitariști au cântat la Sibiu Guitar Meeting 2020 - VIDEO Shakira și Jennifer Lopez la Super Bowl 2020 (Screenshot)Emmy 2020: Show-ul de la Super Bowl, pe lista câștigătorilor Damian Drăghici la Masked Singer România 2020 - captură ecranMasked Singer 2020: Damian Drăghici a fost Vampirul ce a interpretat piesa "Vals" Tavi Clonda în rolul lui Adam Lambert la "Te cunosc de undeva!" pe 19 septembrie 2020Tavi Clonda (Adam Lambert) n-a putut fi oprit de Putin & Obama la "Te cunosc de undeva!" Concurenții care au trecut de cel de-al doilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor 2020: Ce concurenți au trecut mai departe după cel de-al doilea episod

Videoclip oficial: Sigrid - Sucker Punch

Sigrid, câștigătoarea "BBC Sound of 2018", a lansat un nou single, intitulat ”Sucker Punch”. Piesa și videoclipul ce o acompaniază ne poartă în lumea nebunească a artistei norvegiene.

Excentrică și exuberantă, Sigrid ne invită să dansăm și să ne bucurăm de viață și iubire alături de ea. Noul single al artistei se numește ”Sucker Punch” și este pus în valoare de unul dintre cele mai vesele și radiante videoclipuri lansate în ultimii ani în muzica pop.

”Clipul e un pic nebunesc, dar asta e întreaga idee, pentru că și în piesă vorbesc despre multe lucruri. E filmat în Londra, iar designul setului a fost atat de bun, ce echipă! Sper ca oamenii care îl urmăresc să se distreze, să danseze, să cânte și să râdă. Dacă vă gândiți de unde ați putea cumpăra tacos a la Sigrid...ar trebui să facem ca lucrul ăsta să se întâmple”, a declarat tânăra artistă.

La începutul anului 2018, Sigrid a fost desemnată BBC Sound of 2018. Artista a impresionat printr-un EP de debut cu doar patru piese.

Originară din Norvegia, Sigrid și-a început cariera în 2013, odată cu single-ul ei de debut, "Sun". Un an mai târziu a semnat cu Petroleum Records, fiind invitată să cânte la mai multe festivaluri. În 2016 a devenit artist Island Records și a lansat piesa "Don't kill my vibe". Puteți afla povestea artistei din rubrica noastră #JOINewArtist.

Citește și acest articol:

Citește mai multe despre Sigrid
Videoclipuri cu Sigrid
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE