Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2019
Laura Bretan, interviu InfoMusic 2019Cerbul de Aur 2019: Laura Bretan, Ester Peony și Olivier Kaye pregătesc un moment special Poze concert Metallica pe Arena Națională pe 14 august 2019 INFO CONCERT:
Fall in Love Festival 2019
INFO CONCERT:
Evanescence
INFO CONCERT:
We Love Retro 2019 București

Videoclip oficial: Septembrie Mai - Alco Goală

Trupa pop din Chișinău Septembrie Mai a lansat prima piesă din carieră - „Alco Goală”. Melodia vine acompaniată de un videoclip ce ne reamintește că iubirea e oarbă.

Alco Goală” are muzica și versurile compuse de către fondatorul proiectului Septembrie Mai, Marin Cretu, iar videoclipul este regizat de Maxim Chișinicean.

„Septembrie Mai e trupa-sărbătoare. Prima piesă, ”Alco Goală”, este o piesă pozitivă cu nuanțe comice în text și în videoclip. Este vorba despre doi foști care nu s-au iubit cu adevărat, însă pasiunea încă există între ei, iar asta este și motivul pentru care s-au reîntâlnit. Clipul are o istorie paralelă, cu puțin alt sens decât cea din text”, mărturisește Marin Crețu.

Originară din Chișinău, Septembrie Mai este o trupă pop sau „trupă sărbătoare” și este formată din Olga Cabac și Marin Crețu.

Citește mai multe despre Septembrie Mai
Videoclipuri cu Septembrie Mai
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE