Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen (2019)Roxen crede că a găsit "piesa perfectă" pentru Eurovision 2021 Gianina, Dorel și Bobiță în ”Las Fierbinți”"Las Fierbinți" revine în februarie la PRO TV cu sezonul 18 Roger Waters - "The Gunner's Dream" (2021)Roger Waters reinterpretează piesa "The Gunner's Dream" - VIDEO Jennifer Lopez în videoclipul ”Lonely”Jennifer Lopez dezminte zvonurile că ar fi apelat la operații estetice: "Așa arată fața mea" "Peaky Blinders" - trailer sezonul 5"Peaky Blinders" ajunge la final cu cel de-al șaselea sezon din serie Bromania / MicutzuMicutzu și BRomania au deschis o agenție de stand-up comedy

Videoclip oficial: Selena Gomez - Wolves ft. Marshmello

În noul videoclip ”Wolves”, lansat cu Marshmello, Selena Gomez pare pe punctul de a sări în gol. Conform informațiilor puse cap la cap de fani, piesa ar putea vorbi despre lupta artistei cu boala Lupus.

Deși ”Wolves” pare single-ul perfect pentru playlist-urile radiourilor, semnificația piesei ar putea fi mult mai profundă decât s-ar putea observa la prima vedere. Fanii Selenei Gomez au ajuns la concluzia că noua melodie a artistei vorbește despre un moment dificil din viața sa, versurile descriind perioada sa de tratament și de recuperare de după aflarea veștii că a fost diagnosticată cu Lupus. Primul indiciu care a declanșat această ipoteză a fost titlul piesei, ”Wolves” fiind corespondentul în limba engleză (la plural) al termenului ”lupus”.  Videoclipul piesei, deși nu confirmă această corespondență, nici nu o infirmă, imaginile cu Selena Gomez la bazin transmițând ideea de situație limită, precum și o stare de apăsare, resimțită, poate, de artistă în anumite momente de cumpănă din viața sa.

Selena Gomez a luat anul trecut o pauză de 3 luni de la viața sa publică, dispărând fără prea multe explicații din ochii presei și ai fanilor. Într-un interviu acordat pentru publicația Business of Fashion, tânăra artistă a intrat în detalii, justificând nevoia acestei pauze.

"Cred că mulți dintre voi știți foarte multe despre viața mea, fie că îmi place, fie că nu. Și a trebuit să mă opresc. Pentru că aveam totul, dar mă simțeam rănită în interior. Nu încerc să obțin aprobarea nimănui și nici nu mai am nevoie de aprobările altora. Dar dacă te simți rău în interior, nu trebuie să continui așa. Și indiferent dacă sunt respectată sau nu, aș vrea ca oamenii să știe că îmi pasă de cei din jur." (Recomandare: Citește declarația completă a artistei)

Citește mai multe despre MarshmelloSelena Gomez
Videoclipuri cu MarshmelloSelena Gomez
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe și actualizat pe la .
CLOSE
CLOSE