Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Videoclip oficial: Selena Gomez - Back To You

Selena Gomez tânjește după o fostă iubire în clipul retro al noului single ”Back To You”. Fanii sunt de părere că piesa face referire la fostul ei iubit, Justin Bieber.

Videoclipul piesei ”Back To You” este inspirat de filmele mute din anii '20. Protagoniști sunt Selena Gomez și iubitul ei, interpretat de un actor blonduț, ce seamănă (întâmplător, sau nu) cu Justin Bieber.

Noul single al artistei este inclus pe coloana sonoră a serialului ”13 Reasons Why”, difuzat de Netflix. Melodia se va regăsi și pe următorul ei disc, Selena dezvăluind în cadrul unui interviu acordat lui Zane Lowe că cel de-al treilea album este aproape gata.

Selena Gomez a luat anul trecut o pauză de 3 luni de la viața sa publică, dispărând fără prea multe explicații din ochii presei și ai fanilor. Într-un interviu acordat pentru publicația Business of Fashion, tânăra artistă a intrat în detalii, justificând nevoia acestei pauze.

"Cred că mulți dintre voi știți foarte multe despre viața mea, fie că îmi place, fie că nu. Și a trebuit să mă opresc. Pentru că aveam totul, dar mă simțeam rănită în interior. Nu încerc să obțin aprobarea nimănui și nici nu mai am nevoie de aprobările altora. Dar dacă te simți rău în interior, nu trebuie să continui așa. Și indiferent dacă sunt respectată sau nu, aș vrea ca oamenii să știe că îmi pasă de cei din jur." (Recomandare: Citește declarația completă a artistei)

Citește mai multe despre Selena Gomez
Videoclipuri cu Selena Gomez
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE