Urmărește-ne în Social Media

Roisin Murphy - All My Dreams

Roisin Murphy a regizat videoclipul noului ei single, ”All My Dreams”. Filmările au avut loc la The Store X din Londra, procesul de editare fiind unul foarte migălos.

Roisin Murphy a cerut ajutotul unei întregi echipe de ”dansatori, coregrafi, actori și visători” pentru a filma videoclipul noului ei single, ”All My Dreams”. Filmat la 180 The Strand din Store X, Londra, clipul reflectă ”nebunia” din capul artistei.

“Am început un proces de editare intens. Oameni incredibili au venit la filmări și s-au dedicat complet vreme de două zile. A fost o experiență care m-a făcut să mă aplec în fața lor. Și a fost, totodată, cea mai faină chestie din întreaga mea activitate creativă, fără a mai conta rezultatul”, a declarat Roisin Murphy pentru Fact Magazine.

Roisin Murphy, supranumită în presă "Regina muzicii experimentale", este una dintre acele artiste care cuceresc publicul cu prezenţa lor încă de la prima apariție. Figură marcantă a scenei muzicale internaționale încă de la începutul anilor '90, când activa în grupul electro Moloko, Roisin oferă cunoscătorilor melodii atemporale precum: „The Time is Now”, “Sing it Back” și “Forever More”. Cariera ei solo oferă, de asemenea, bijuterii muzicale precum „Ruby Blue" şi „Overpowered", care, fără îndoială, o plasează în categoria celor mai emblematice artiste ale culturii electro-pop.

Eclectică, excentrică și mereu creativă, Roisin Murphy este o artistă completă, care jonglează elegant cu roluri diferite în domeniile artelor: cântăreață, producătoare, designer, model şi actriţă.

PUBLICITATE
Comentarii

AGENDA DE CONCERTE

<< sept. 2022 >>
lmmjvsd
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2