BTLIVE - Concert Implant pentru refuz
Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 Ștefan Bănică: "Sunetul instrumentului live n-o să fie niciodată înlocuit" - VIDEO INTERVIU Poze concert Sting la Cluj Napoca - 2017 INFO CONCERT:
Hiromi feat. Edmar Castañeda
INFO CONCERT:
Direcția 5
Poze: Concert VAMA - lansarea albumului "Better" - București 2017 INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018

Videoclip oficial: Reea - 1, 2, 3

După succesul înregistrat cu single-ul "Rain", care a depășit 15 milioane de vizualizări în doar câteva luni, Reea lansează "1, 2, 3", o piesă ce va da tonul petrecerilor de vară.

"M-am gândit alături de gașca de la Akcent Music că < 1, 2, 3 > este tocmai potrivită pentru frumoasele seri de vară și pentru petrecerile de neuitat. Deși pornește într-o notă ușor tristă, spunând povestea unei iubiri pierdute, piesa se dovedește a fi un îndemn la voie bună, la distracție, la a trăi viața într-un mod frumos, vesel, lăsând în urmă amintirile neplăcute. Avem și alte piese pregătite, deci fiți cu ochii pe noi!”, a spus Reea.

Compusă de Reea alături de Sandra N și Ackym în studioul Akcent Music , “1, 2, 3” este o piesă ce ne învață să trăim viața în ciuda dezamăgirilor. Videoclipul pune în evidență atuurile fizice ale cântăreței care (se) întreabă constant "unde este iubirea?". Construit dintr-un amestec de imagini color, alb-negru și secvențe care au în centru efecte vizuale sub forma unor triunghiuri, clipul piesei aduce în fața publicului o prezență feminină care își cântă deziluziile.

Descoperită de Adrian Sînă, Reea s-a alăturat familiei de la Akcent Music, devenind cunoscută publicului datorită colaborărilor cu trupa pe piesele "Boca Linda" și "Phou Phou", ambele incluse pe albumul "Love The Show", lansat în 2016. Muzica a ocupat mereu un loc aparte în viața tinerei, aceasta compunând versuri și linii melodice de la o vârstă fragedă. Munca sa a fost recunoscută și internațional în 2012, când a câștigat trofeul "Best International Debut" la Tunisia Music Awards.

Publicat de Alina Ghimus, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE