Urmărește-ne în Social Media

Raze x Jean Gavril - HAI HUI

Raze și Jean Gavril au pregătit melodia cu care să îți începi dimineața în vârf de munte, lângă o cafea proaspăt făcută în fața cortului. Noul lor single se numește ”HAI HUI” și se găsește pe coloana sonoră a emisiunii de travelling ”Destinația Anului”, de la Prima TV.

"Mă bucur că am reușit să scriu această piesă alături de Coco (Constantin Bodea) și Delia Rus. A fost un challenge să încep să fac această piesă cu gândul că ea va deveni coloana sonoră pentru o emisiune de travelling - Destinația Anului - care este difuzată, în acest moment, la Prima TV.

Sunt mare fan al călătoriilor prin lume. Chiar am făcut o călătorie-aventură de la Londra până la Barcelona în 23 de zile, făcând autostopul împreună cu fratele meu cu ocazia majoratului lui. Sunt foarte bucuros că mi-am cheltuit o parte din bani pe călătorit, și astfel am reușit să văd cam jumătate din Europa și am ajuns chiar și până la New York și Washington.

Emisiunea sunt sigur că o să vă placă la fel de mult cum ne-a plăcut și nouă să facem piesa. Avem o țară minunată ce trebuie neapărat vizitată mai des și știu că în orice colț se pot găsi aventuri noi și amintiri de neuitat!", povestește Jean Gavril.

Piesa face parte din proiectul "Destinația Anului", o emisiune care se difuzează, în acest moment, la Prima TV. Dana Gonț, prezentatorul emisiunii, este ghidul telespectatoriilor Prima TV prin cele 6 regiuni ale țării intrate în competiția pentru marele titlu.

"Destinația anului 2021 este un proiect media inedit de promovare a destinațiilor turistice din România. Ele au fost alese în urma unei campanii de nominalizări venite din partea publicului ce a mobilizat comunitățile locale și a adus câteva surprize binevenite, printre ele orașul Brăila", spune Dana Gonț.

Jean Gavril este un artist român născut în Constanța. De la "Totul sau nimic" și până în prezent, creația lui Jean Gavril cucerește cu încredere inimile ascultătorilor nonconformiști de muzică rock. Emoția, tupeul și libertatea îi definesc muzica - un mix dintre energia Woodstock, ușoare influențe pop și funk-ul anilor '60.

PUBLICITATE
Comentarii