Urmărește-ne în Social Media

Proconsul - Singur mă ridic

Proconsul a lansat videoclipul noului single ”Singur mă ridic”. Piesa a fost compusă de Robert Anghelescu, Dinca Dragoș și Emi Petruț.

”"Singur mă ridic" a fost scrisă într-un moment în care lucrurile nu au mers foarte bine pentru noi. Viața de artist nu e mereu strălucitoare, are foarte multe momente în care te gândești dacă fanii tăi, de fapt prietenii tăi (adică VOI), mai sunt lângă tine, pentru că un artist are nevoie să fie ascultat chiar mai mult decât să fie apreciat!

Ne-am decis să lansăm acum acest cântec ca un îndemn la retrospecție de care fiecare dintre noi are nevoie într-o lume în care timpul nu e de partea noastră.

Fă-ți timp și #ascultaunprieten! Azi! Mâine poate fi prea târziu!” - Proconsul

Anul acesta, trupa Proconsul a împlinit 17 ani de la înființare. La început, membrii formației s-au reunit sub numele de “Take Five” (din 1994 până în 1998, Suedia). Din 1999 au ales să își schimbe numele în Proconsul. Au lansat maxi-single-ul de succes „De la ruși” și au început să compună primele piese originale.

Anul 2015 a fost un an bogat, cu multe proiecte frumoase, cu numeroase evenimente și apariții la posturile tv și radio. În luna februarie, a fost relansată piesa „Barosanu’”, iar în aprilie s-a lansat piesa (cu videoclip) „Aici cu mine”, realizată în colaborare cu Andra și cu Ștefan Bănică Jr. Anul 2015 s-a încheiat frumos, odată cu lansarea, alături de Connect-R, Raluka si Rucsy (Blaxy Girls), a colindului “Lumina de Crăciun”.

Comentarii