Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 Ronnie James DioCâștigă o invitație dublă la DIO Returns - Holograma lui Ronnie James Dio în concert INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
INFO CONCERT:
Summer Well Festival 2018
INFO CONCERT:
Ștefan Bănică
INFO CONCERT:
Schöenbrunn Palace Orchestra Vienna
eMAGIA Sarbatorilor: Alege darurile potrivite la cele mai bune prețuri!

Videoclip oficial: Phaser - Alerg

Trupa timișoreană de pop-rock Phaser a lansat primul videoclip alături de MediaPro Music și Universal Music Romania. Piesa promovată se numește ”Alerg” și este compusă de formație.

“”Alerg” spune povestea unei iubiri neîmplinite, care lasă în urmă amintiri frumoase, dar dureroase. Câteodata poveștile de dragoste ne atrag în situații care par fără ieșire și ne fac să credem că singura opțiune este să alergăm fără oprire în urmărirea iubirii, chiar și atunci când povestea s-a terminat”, declară Phaser.

Single-ul “Alerg” este compus de trupa Phaser și produs în studioul HaHaHa Production. Regizat de Silviu Mîndroc și filmat în Timișoara, orașul de suflet al trupei, videoclipul este o poezie vizuală despre tumultul interior, exteriorizat prin mișcări ample, poezie susținută și de beat-ul puternic al refrenului.

“Primele versuri și linia melodică au fost compuse într-o dimineață rece la Viena, cu emoții surprinse pe câteva acorduri de chitară acustică. Videoclipul este produs de LucasArtFilm, în regia lui Silviu Mîndroc, pe un scenariu conceput de noi. “Alerg” marchează începutul colaborării noastre cu MediaPro Music și Universal Music Romania”, adaugă Phaser.

Phaser înseamnă atitudine, dinamică și multă energie.  Printre cuvinte, imagini și vise, scrise cu grijă pe note, ei spun povestea tuturor, a celor ce iubesc sau a celor îndrăgostiți de viață, arătându-ne că a fi îndrăzneț este o stare de spirit și că bucuriile mici sunt, de fapt, cele mai mari.

Trupa Phaser s-a facut remarcată în cadrul Selecției Naționale Eurovision 2013, cu piesa “Pour toi et pour moi”, de altfel, primul single oficial al trupei. Au urmat single-uri ca “Fapte, nu vorbe”, “Mi-e dor de el”, “Valuri” sau “Mă aprinzi”. Din componența trupei fac parte Carina Dumitru (voce), Radu Racz (bas), Sebi Bârzeianu (chitara), Lucian Oprișan (clape) și Arnold Birta (tobe).

Citește mai multe despre Phaser
Videoclipuri cu Phaser
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE