Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Masked Singer Romania 2021, sezonul 2Masked Singer România revine în 2021 la PRO TV cu cel de-al doilea sezon Nicu Covaci lansează o carte cu cele mai cunoscute partituri ale trupei Phoenix Valentin Alexiu la "Românii au talent" 2021Valentin Alexiu i-a adus un omagiu lui Freddie Mercury pe scena de la "Românii au talent" Nathanja Volthuis la "Românii au talent" 2021Nathanja Volthuis ne-a transportat în "Cosmos" la "Românii au talent" - VIDEO Inna de vorbă cu Andi MoisescuInna: "Am cunoscut mai întâi cântece bisericești" - VIDEO Cristina Vasiu - Florin Salam la "Te cunosc de undeva!"Cristina Vasiu a marcat prima sa victorie la "Te cunosc de undeva!", transformându-se într-un manelist - VIDEO

Videoclip oficial: Phaser - Alerg

Trupa timișoreană de pop-rock Phaser a lansat primul videoclip alături de MediaPro Music și Universal Music Romania. Piesa promovată se numește ”Alerg” și este compusă de formație.

“”Alerg” spune povestea unei iubiri neîmplinite, care lasă în urmă amintiri frumoase, dar dureroase. Câteodata poveștile de dragoste ne atrag în situații care par fără ieșire și ne fac să credem că singura opțiune este să alergăm fără oprire în urmărirea iubirii, chiar și atunci când povestea s-a terminat”, declară Phaser.

Single-ul “Alerg” este compus de trupa Phaser și produs în studioul HaHaHa Production. Regizat de Silviu Mîndroc și filmat în Timișoara, orașul de suflet al trupei, videoclipul este o poezie vizuală despre tumultul interior, exteriorizat prin mișcări ample, poezie susținută și de beat-ul puternic al refrenului.

“Primele versuri și linia melodică au fost compuse într-o dimineață rece la Viena, cu emoții surprinse pe câteva acorduri de chitară acustică. Videoclipul este produs de LucasArtFilm, în regia lui Silviu Mîndroc, pe un scenariu conceput de noi. “Alerg” marchează începutul colaborării noastre cu MediaPro Music și Universal Music Romania”, adaugă Phaser.

Phaser înseamnă atitudine, dinamică și multă energie.  Printre cuvinte, imagini și vise, scrise cu grijă pe note, ei spun povestea tuturor, a celor ce iubesc sau a celor îndrăgostiți de viață, arătându-ne că a fi îndrăzneț este o stare de spirit și că bucuriile mici sunt, de fapt, cele mai mari.

Trupa Phaser s-a facut remarcată în cadrul Selecției Naționale Eurovision 2013, cu piesa “Pour toi et pour moi”, de altfel, primul single oficial al trupei. Au urmat single-uri ca “Fapte, nu vorbe”, “Mi-e dor de el”, “Valuri” sau “Mă aprinzi”. Din componența trupei fac parte Carina Dumitru (voce), Radu Racz (bas), Sebi Bârzeianu (chitara), Lucian Oprișan (clape) și Arnold Birta (tobe).

Citește mai multe despre Phaser
Videoclipuri cu Phaser
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE