Festivalul TimeShift - bilete
Bucureștiul va fi capitala europeană a muzicii dance - Cumpără bilete la Festivalul TimeShift
Chester BenningtonChester Bennington, solistul trupei Linkin Park, s-a sinucis 5 melodii Linkin Park prin care Chester Bennington va deveni nemuritor Laura BretanLaura Bretan: "O ador pe Adele" - VIDEO INTERVIU INFO CONCERT:
Depeche Mode
Concert Depeche Mode la Cluj-Napoca - Program, restricții de circulație INFO CONCERT:
Sting
Richard Fearless / Death in VegasDeath in Vegas: "Izolarea este foarte importantă pentru mine când creez, dar e o sabie cu două tăişuri"

Videoclip oficial: Peter Pop - Lucruri mici

Peter Pop lansează "Lucruri mici", o piesă ce evidențiază aspectele pe cât de simple, pe atât de profunde care ne aduc lângă persoana iubită.

"Iubirea nu înseamnă neapărat acele declarații spectaculoase, nu înseamnă cadouri scumpe și, poate, lipsite de personalitate, nu înseamnă să ne forțăm să demonstram iubirea. Iubirea constă în acele lucruri care, la prima vedere par lipsite de importanță, dar care, în fond, sunt esența – zâmbetul dintr-un anumit context, o cămașă aruncată la întâmplare, cafeaua de dimineață, stângăciile pentru care îți vine să o iei în brațe… toate astea sunt lucruri mici, dar care te fac să te îndrăgostești în fiecare zi." - Peter Pop.

Muzica și versurile au fost compuse de Theea Miculescu, de producție s-a ocupat Ionuț Rad, iar videoclipul a fost regizat de Cristian Andrei. Vizualul îl surprinde pe artist cântând la chitară pe un acoperiș. Culorile superbe ale apusului, clădirile din jur și mașinile în mișcare completează imaginea. Melodia este încărcată de naturalețe și energie pozitivă, iar versurile descriu aspecte mărunte, dar pline de semnificații, din viața oamenilor îndrăgostiți.

La începutul anului, Peter Pop a lansat single-ul "Interzis", iar printre piesele lansate se numără colaborarea cu Lora, care s-a poziționat pe primele locuri în topurile muzicale și care a adunat peste 20 de milioane de vizualizări pe YouTube, single-ul și videoclipul "Umbre" sau featuring-ul cu Speak & Shift, fiecare dintre ele cu milioane de vizualizări pe YouTube.

 

Citește mai multe despre Peter Pop
Videoclipuri cu Peter Pop
Publicat de Alina Ghimus, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE