Urmărește-ne în Social Media

Pearl Jam - Quick Escape

Pearl Jam promovează versiunea live a albumului "Gigaton" cu un videoclip cu filmări din concerte pentru piesa ”Quick Escape”. Îl vedem pe Eddie Vedder dând totul pe scenă, dar și imagini cu mașini care gonesc prin deșert.

Albumul "Gigaton - The Tour Edition" a fost lansat pe 8 iulie și conține versiuni live pentru aproape toate piesele (11) de pe albumul original. Cele 11 versiuni de turneu au fost înregistrate în 2021, când Pearl Jam a reluat activitatea concertistică, după pauza impusă de pandemie.

Albumul "Gigaton" apărea în martie 2020, la debut de pandemie și venea după 7 ani de la materialul anterior, "Lightning Bolt". Discul s-a plasat pe prima poziție în topul US Top Rock Albums, pe poziția a 5-a în topul general Billboard 200 și pe poziția a 6-a în UK Albums. Produs de John Evans, materialul a inclus piesele "Dance of the Clairvoyants", "Superblood Wolfmoon" și "Retrograde".

În 2017, trupa Pearl Jam a fost introdusă în Rock and Roll Hall of Fame. Formația a primit această distincție după o singură nominalizare, în primul an în care a devenit eligibilă. În același an au fost introduși în Rock and Roll Hall of Fame și Tupac Shakur, Yes, Joan Baez, Electric Light Orchestra și Journey.

PUBLICITATE
Comentarii