Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

Videoclip oficial: Paul McCartney - Fuh You

Paul McCartney îmbracă versurile cu tentă sexuală ale piesei ”Fuh You” într-o poveste de dragoste adolescentină. În acest context, abordarea pare potrivită, genul acesta de declarații fiind naturale pentru un puști de 13 - 14 ani.

Cu ajutorul unui videoclip simplu, Paul McCartney reușește să ne facă să înțelegem mai bine mesajul din spatele noului său single, ”Fuh You”. Fostul membru The Beatles nu încerca neapărat să stârnească comentarii, ci să transmită mai curând ideea că se află într-o relație care îl face să se simtă din nou ca un adolescent, căruia îi place să spună lucrurilor pe nume, fără a-i pasă de ce ar putea spune cei din jur.

Clipul alb-negru ”Fuh You” ne prezintă un potențial Paul McCartney la vârsta pubertății, plimbându-se printr-un Liverpool cenușiu, dar înseninat de sentimentele sale pentru o tânără domnișoară. Noul single este, de altfel, ”un fel de piesă de dragoste, dar cu versuri explicite”, conform declarației lui McCartney. Pentru a nu fi taxat, totuși, de posturile de radio, artistul a folosit expresia ”Fuh You”, și nu ”F*ck you”.

Pe partea de compoziție, McCartney a lucrat împreună cu Ryan Tedder, astfel fiind explicată schimbarea de sound.

”Când am compus piesa asta eram în studio cu Ryan Tedder, în timp ce pentru celelalte piese de pe album am lucrat cu Greg Kurstin. Ne gândeam pur și simplu la idei și scurte bucăți de melodii și coarde, iar piesa a prins contur puțin câte puțin. Și apoi am încercat să găsesc un sens pentru poveste”, a detaliat Paul McCarteny într-o declarație de presă.

Noul single al lui Paul McCartney se regăsește pe albumul ”Egypt Station”, cel de-al 17-lea disc solo al fostului membru The Beatles. Materialul a fost lansat pe 7 septembrie, la 5 ani de la LP-ul anterior, ”New”.

McCartney va promova piesele de pe albumul ”Egypt Station” în cadrul unei serii de concerte ce vor avea loc în UK, în luna decembrie. Mini-turneul se va desfășura sub titulatura ”Freshen Up” (”Reîmprospătat”).

”Am împrospătat show-ul de la ultimele noastre concerte și suntem (McCartney și trupa sa) entuziasmați să cântăm câteva din piesele noi alături de favoritele publicului”, a declarat artistul.

Citește mai multe despre Paul McCartneyThe Beatles
Videoclipuri cu Paul McCartneyThe Beatles
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE