Urmărește-ne în Social Media

Passenger - Survivors

În calitate de supraviețuitor al vieții moderne, Passenger a lansat piesa ”Survivors”. Melodia este extrasă de pe noul album ”Runaway” și este acompaniată de un videoclip filmat în Times Square.

”(”Survivors”) E o piesă simplă despre a încerca să navighezi prin toate reclamele / confuzia și porcăriile lumii moderne. E despre a încerca să găsești ceva sau pe cineva autentic în această cultură a narcisismului în care ne aflăm.

Am filmat videoclipul în Times Square și în jurul Manhattan-ului, pentru că mi s-a părut că ilustrează perfect ideea de viață modernă.” - Passenger 

”Survivors” se regăsește pe albumul ”Runaway”, lansat pe 31 august. Discul include 10 piese noi, toate compuse de Passenger.

Tracklist ”Runaway” - Passenger:

  1. Hell Or High Water
  2. Why Can't I Change
  3. Heart To Love
  4. Let's Go
  5. He Leaves You Cold
  6. Ghost Town
  7. Runaway
  8. Eagle Bear Buffalo
  9. To Be Free
  10. Survivors

Printr-un timbru distinctiv și o piesă încărcată de emoție, Michael David Rosenberg, cunoscut sub pseudonimul Passenger, a reușit în 2013 să se facă auzit la nivel internațional. Piesa „Let Her Go” a fost Number One în 17 țări, înregistrând vânzări de peste un milion de copii în UK și peste 3 milioane de exemplare în Statele Unite.

Interesant este faptul că piesa care i-a adus recunoașterea exista pe piață deja de aproape un an înainte de a ajunge să facă furori în topuri și să fie difuzată constant de posturile de radio. „Let Her Go” a fost asemenea unei comori ascunse, a cărei valoare a fost recunoscută de public doar după ce a fost expusă în diverse reclame.

Comentarii