Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Trupa Metallica (2018)Metallica revine la București în august 2019 - DETALII BILETE INFO CONCERT:
Metallica
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz

Videoclip oficial: Paramore - Rose-Colored Boy

Membrii trupei Paramore își reevaluează viețile într-un videoclip ce folosește umorul pe post de paravan. Noul single ”Rose-Colored Boy” face apel la introspecție, mesajul fiind îndulcit printr-un clip hazliu.

În ”Rose-Colored Boy”, membrii trupei Paramore compun o echipă de știri din anii '80. Pe parcursul videoclipului, aceștia sunt încurajați mereu să zâmbească, deși starea lor interioară le dictează cu totul altceva. Vizualul este regizat de Warren Fu, ce a colaborat anterior și cu The Weeknd și Haim.

Piesa ”Rose-Colored Boy” este extrasă de pe albumul ”After Laughter”, descris într-un review realizat de NME drept ”un triumf al muzicii pop - dar care ascunde sub piesele sale energice o reală tristețe”.

After Laughter” a fost lansat pe 12 mai 2017 și s-a plasat pe prima poziție în topurile US Top Alternative Albums și US Top Rock Albums (Billboard).

Tracklist ”After Laughter” - Paramore:

 1. "Hard Times"
 2. "Rose-Colored Boy"
 3. "Told You So"
 4. "Forgiveness"
 5. "Fake Happy"
 6. "26"
 7. "Pool"
 8. "Grudges"
 9. "Caught in the Middle"
 10. "Idle Worship"
 11. "No Friend"
 12. "Tell Me How"

Discul anterior Paramore, ce a purtat numele formației, a debutat pe prima poziție în topul Billboard 200, fiind cel mai bine primit material din discografia formației. De pe acest album au fost promovate single-urile "Now", "Still Into You", "Ain't It Fun".

Citește mai multe despre Paramore
Videoclipuri cu Paramore
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE