Urmărește-ne în Social Media

Olga Verbițchi feat. Kio - Pagini albe

Olga Verbițchi, tânăra câștigătoare a celui de-al saselea sezon X Factor, a lansat o nouă piesă, intitulată “Pagini albe”. Cel de-al doilea single din cariera artistei este compus de Andy Platon, Zagga și Kio.

Videoclipul, în regia lui SAN (Anton Sandu), pune în imagini povestea a doi îndrăgostiți care nu se mai pot regăsi din cauza dezamăgirilor și a vorbelor goale. Pentru acest proiect, Olga Verbițchi a colaborat cu Kio, artist cunoscut pentru “Miroase a vară”, piesă lansată împreună cu What’s Up.

“L-am cunoscut pe Kio la filmări și ne-am înțeles foarte bine. Îi mulțumesc lui Anton San, dansatorilor și întregii echipe pentru tot! De asemenea, vreau să le multumesc celor care mă urmăresc, pentru dragostea și căldura pe care mi-o insuflă zi de zi. Vă iubesc și vă pregătesc foarte multe surprize!”, a spus artista.

“Sunt foarte încântat de colaborarea cu Olga. Am lucrat cu drag alături de una dintre cele mai bune voci tinere. «Pagini albe» este o piesă despre o iubire puternică și totodată toxica. Sunt convins că dacă nu ați trăit asta, cunoașteți totuși pe cineva care a făcut-o“, a adăugat Kio.

Născută în Chișinău, Olga Verbițchi este câștigătoarea sezonului al șaselea X Factor, dar a participat și la concursul MusicForKids International Festival, unde a obținut premiul cel mare. Anul acesta, artista a lansat chiar de ziua ei “Prietena ta”, primul single din carieră, ce a depășit 1,3 milioane de vizualizări pe YouTube.

Comentarii