Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Poze de la concertul Nightwish - 20 de ani INFO CONCERT:
Summer Well 2019
Summer Well 2018: Picnic indie cu topping electro și hip-hop autentic pe scena Red Bull INFO CONCERT:
AWAKE Festival 2018
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett

Videoclip oficial: Nicole Cherry - Soy Como Soy feat. Joey Montana

Nicole Cherry a lansat videoclipul piesei "Soy Como Soy", alături de Joey Montana, artist cu un palmares de miliarde de vizualizări.

Videoclipul a fost regizat de Claudiu Stan, în București, unde faimosul cântăreț de origine peruană a venit, pentru a-i fi alături, la filmări, mai tinerei lui colege de breaslă. Piesa este produsă de The Euroz și scrisă de Nicole Cherry, Mohombi, Ninos Hanna și The Euroz, este una în limba spaniolă, pentru sezonul cald.

"Colaborarea cu Nicole Cherry a reprezentat o experiență nouă și specială pentru mine. Cu ocazia filmărilor, am venit și prima dată în România, țară pe care am descoperit-o ca fiind una foarte frumoasă, cu multe talente muzicale, iar această piesă îmi poate oferi șansa de a interacționa mai mult cu fanii mei din această țară. Cu Nicole a fost foarte ușor de filmat, datorită talentului și energiei debordante. Am descoperit o tânără artistă modestă, cu un viitor promițător. Sunt sigur că 'Soy Como Soy' va fi un mare succes, atât în România, cât și toată America Latină", spune Joey Montana.

La cei 18 ani, Nicole Cherry are o carieră de invidiat - 13 single-uri, cu zeci de milioane de vizualizări, trofee la cele mai importante evenimente muzicale de la noi și milioane de fani, din 2014 până în prezent.

"Mă bucur enorm de această colaborare, mai ales datorită faptului că iubesc limba spaniolă, și că am avut ocazia să-l întâlnesc personal pe Joey Montana. Este un artist foarte talentat și un om modest, având în vedere succesul pe care-l are în America Latină. 'Soy Como Soy' este o piesă veselă, compusă de mine și echipa mea, LaClique Music, a cărei mesaj este acela că, orice s-ar întâmpla, trebuie să rămânem așa cum suntem noi", a declarat Nicole Cherry.

Citește mai multe despre Nicole Cherry
Videoclipuri cu Nicole Cherry
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE