Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Poze concert Nick Cave and The Bad Seeds la București - 2018 INFO CONCERT:
Arcade Fire
INFO CONCERT:
Stone Sour
INFO CONCERT:
Maluma
Poze de la concertul Scorpions de la Romexpo București - 2018 INFO CONCERT:
Neversea 2018
RECOMANDARE: Prinde reduceri de până la 50% în Revoluția Prețurilor @ EMAG

Videoclip oficial: Nicole Cherry - Cuvintele tale

Nicole Cherry a lansat videoclipul noului single ”Cuvintele tale”. Vizualul este regizat de Iura Luncașu.

După un single dansant, dedicat sezonului estival, Nicole Cherry revine toamna aceasta cu o piesă mai lentă. Noul single al artistei se numește ”Cuvintele tale”  și transmite publicului un mesaj important:

"Fii mare când ești mic ca să nu fii mic când ești mare!"

Piesa ”Cuvintele tale” este însoțită de un videoclip în regia lui Iura Luncașu. În clip apar și Smiley, Alina Eremia, Sore și Feli.

Nicole Cherry și-a început cariera în industria muzicală în urmă cu aproximativ 3 ani, iar în acest timp a câștigat numeroase premii muzicale, printre care Cel mai bun nou artist la Mamaia Music Awards, New Artist Of The Year 2013 la Romanian Top Hits Music Awards și Best New Act la Romanian Music Awards.

„Muzica este cea mai frumoasă și puternică pasiune pe care un om o poate avea”, crede Nicole.

Cireșica„, așa cum este alintată de cei apropiați, a început să cânte de la 10 ani. Încă din acea perioada, tânăra artistă cucerea prin interpretare și atitudine scenele marilor festivaluri de muzică. Pe lângă activitatea muzicala, Nicole acordă atenție și școlii. Aceasta studiază în cadrul Colegiului „Dinu Lipatti” din București, la secția percuție și pian. Vocea ei a fost auzită și ascultată nu doar de cei cunoscuți, sau în festivaluri, ci și la radio, unde realizatorii unui matinal au numit-o „Adele de România”.

Citește mai multe despre Nicole Cherry
Videoclipuri cu Nicole Cherry
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE