Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Kimbra
Afiș Zilele Bucureștiului 2019INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2019: Schiller, Waldeck
INFO CONCERT:
Apocalyptica
INFO CONCERT:
Gala Folk "Om bun" 2019
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Evanescence

Videoclip oficial: NICO - Să-mi dai motive

Nico a lansat videoclipul noului single "Să-mi dai motive". Melodia are un ton optimist, potrivit pentru sezonul estival.

"(Să-mi dai) Motive" este primul single lansat de Nico în calitate de co-autor și este o piesă care va apărea pe următorul album al artistei. Melodia a fost compusă de Laurențiu Matei și Ovidiu Iordache, care semnează și piesa"Clipe" (featuring cu Shobby).

"Foarte multe persoane s-au regăsit în piesa 'Clipe', lansată în anul 2014 și sinceră să fiu mi-am dorit și eu o continuare a acesteia, am simțit că trebuie să existe o a doua parte a "clipelor". Consider că 'Motive' continuă povestea în aceeași nuanță și sunt sigură că este o alegere foarte bună pentru noul single", declară Nico.

Videoclipul este regizat de Alex Ceaușu, cu care Nico a mai colaborat și pentru clipurile "Poate undeva" și "9". Filmările au avut loc într-o localitate aflată în imediata vecinătate a Bucureștiului, alături de o echipă profesionistă de dansatori.

Dacă în 2014, Nico, alături de Shobby, lansa single-ul "Clipe", prima colaborare după 6 ani de la primul lor featuring, la începutul anului 2016, cei doi artiști au lansat o nouă piesă împreună. De asemenea, în 2015, artista a colaborat cu Sonny Flame pentru single-ul și videoclipul "Alt început". Odată cu lansarea single-ului “Clipe”, Nico a început să lucreaze intens la un nou material discografic. Acesta va avea un sound pop, cu accente R&B.

Citește mai multe despre Nico
Videoclipuri cu Nico
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE