Urmărește-ne în Social Media

Nane x Mananache - SARE

Nane și Macanache au colaborat pentru o piesă trap cu vibe de club și cuvinte murdare camuflate prin dublu sens. "Sare" este o piesă cu priză la publicul adolescentin, videoclipul intrând deja în YouTube Trending.

Nane și Macanache sunt băieți răi în videoclipul animat al piesei "SARE". Fără a încerca să fie "politically correct", cei doi descriu o anumită tipologie de femei și un anume stil de viață. Beat-ul se mulează perfect pe context, redând atmosfera la care cei doi fac referire în versuri.

"A ieșit nebunia asta de piesă. La mulți ani frati'miu și felicitări la toată echipa pentru munca depusă", a transmis Macanache.

La videoclipul animat al piesei au lucrat Andrei Tudor Popa (Regizor/Animator), Valeria A. Dumitru (2D animator), Tudor Badeanu (3D animator), Renato Solca (Layout/ Rendering) și Alexandru Solca (Vehicle Animation). Versurile sunt semnate de Nane & Macanache, iar muzica e compusă de Mvrcu.

Nane a lansat de curând și o colaborare cu Delia, pentru piesa "În Rai". Melodia îmbină influențe din pop, R&B și EDM, refrenul rămânând întipărit de la prima ascultare, în vreme ce videoclipul se bucură de o mare popularitate pe YouTube. Lansat în urmă cu o săptămână, clipul are deja peste un milion de vizualizări, urcând până pe poziția a 4-a în trending.

PUBLICITATE
Comentarii

Albume noi

NANE lansează "CORDIAL", primul său album de R&B - AUDIO

NANE a lansat albumul "CORDIAL", primul lui LP de R&B, un stil muzical ce nu îi este străin. Materialul include colaborări cu The Motans și Roxen.

Publicat

pe

Nane - ”Cordial” (Coperta albumului)
Nane - ”Cordial” (Coperta albumului)

"CORDIAL" este cel de-al patrulea album pe 2021, semnat NANE, ce va fi lansat la scurt timp după "L.V. PATTERN", LP-ul drill din 6 august. După "CORDIAL", care este un proiect predmoninant R&B, urmează continuarea mixtape-ului "DE-ALE MELE", inspirat de sound-ul rap-ului din 2008.

""CORDIAL" nu e un album făcut în câteva luni, ci un proiect la care am lucrat din 2017 încoace. În jurul lui 2017 am început să ascult pe repeat Ty Dolla $ign și m-am gândit, pentru prima dată, că aș vrea să fac un proiect întreg cu teme R&B. Motiv pentru care toate piesele se învârt în jurul distracției, sexului și relațiilor.

Titlul albumului "CORDIAL" are o însemnătate flexibilă, asemănător albumului PARAZIȚII, "Irefutabil". Deși, la prima vedere lasă loc de interpretare, adevărata semnificație este legată de sinceritate, afecțiune și loialitate. În tot timpul ăsta, lucrez și la "AVRAM" (încă din 2020), un album pe care îl consider un nou milestone în carieră", a declarat Nane.

Colaborările albumului sunt, pe cât de underground, pe atât de comerciale, trecându-se foarte ușor de la nume precum Solomon, Mobtrap, Berechet, Credit sau Florence Lil Flowers, la artiști în heavy rotation pe radio, precum The Motans, Roxen, EMAA și Karmen. Toate piesele de pe album au fost scrise în momentele sesiunilor de studio cu producători precum David Ciente, 911, Marcel Botezan (Play&Win), Paul Iorga, Angeles, Domino și Quick. Mixul, master-ul și aranjamentele pieselor sunt făcute cu Lu-K Beats la Seek Music.

AUDIO: Nane - "Cordial" (Albumul complet)

NANE este unul din cele mai mari nume ale scenei urbane din România. Piesele lui fac parte din genurile hip-hop, rap, trap și R&B. Totul a început în copilărie cu rockul anilor '90, dar după descoperirea lui MC Hammer muzica i-a devenit inspirație. După o serie lungă de mixtape-uri si single-uri care i-au asigurat locul în rapul clasic, a venit anul 2015 când și-a schimbat atenția spre un stil mult mai cântat. Din acel moment au urmat albume, piese pe radio și colaborări cu artiști precum Delia, Alina Eremia, Irina Rimes și Roxen.

Citește în continuare