Urmărește-ne în Social Media

Moby - Like A Motherless Child

Moby își exprimă dezacordul cu privire la război prin piesa ”Like A Motherless Child”. Single-ul este extras de pe un nou album solo, ”Everything Was Beautiful And Nothing Hurt”, un disc inspirat de romanul SF al lui Kurt Vonnegut, "Slaughterhouse 5".

”OK, iată-l, anunțul lansării unui nou album! Următorul meu disc se numește ”Everything Was Beautiful And Nothing Hurt” și va fi lansat pe 2 martie, anul viitor. Prima piesă extrasă de pe disc este ”Like A Motherless Child”, și este lansată astăzi, cu un nou videoclip. Și în cazul în care vă întrebați, titlul albumului vine de la romanul lui Kurt Vonnegut, "Slaughterhouse 5". Merci!” - Moby

Noul album al lui Moby va fi lansat, așadar, pe 2 martie 2018, până atunci putând fi precomandat de pe Spotify.

Tracklist ”Everything Was Beautiful And Nothing Hurt” - Moby:

 1. Mere Anarchy
 2. The waste of Suns
 3. Like a Motherless Child
 4. The Last of Goodbyes
 5. The Ceremony of Innocence
 6. The Tired and The Hurt
 7. Welcome to Hard Times
 8. The Sorrow Tree
 9. Falling Rain and Light
 10. The Middle is Gone
 11. This Wild Darkness
 12. A Dark Cloud Is Coming

Anterior acestui disc, Moby a înregistrat un album cu formația The Void Pacific Choir. Materialul s-a intitulat ”These Systems Are Failing” și a inclus piese cu puternice mesaje anti-sistem, precum "A Simple Love" și "Erupt & Matter".

PUBLICITATE
Comentarii

Albume noi

Moby a lansat albumul "Reprise", reinterpretare a hiturilor sale alături de Budapest Art Orchestra

Moby îşi sărbătoreşte cariera de 30 de ani, odată cu lansarea albumului "Reprise". LP-ul a debutat pe 28 mai 2021 şi include reinterpretări ale celor mai mari hituri ale sale, dar într-o variantă orchestrală şi cu aranjamente muzicale noi. Puteţi asculta câteva piese de pe album în articol şi afla detalii despre inspiraţia din spatele său.

Publicat

pe

Coperta album Moby Reprise
Coperta album Moby Reprise │ FOTO: Moby

Moby, unul dintre pionierii muzicii electronice a colaborat cu nume mari pentru realizarea lui "Reprise". Pe LP putem auzi contribuţii ale lui Alice Skye, Apollo Jane, Darlingside, Gregory Porter, Kris Kristofferson, Luna Li, Mark Lanegan, Mindy Jones, Nataly Dawn, Skylar Grey, Jim James şi Vikingur Olafsson. Odată cu lansarea albumului, Moby ne-a oferit şi un documentar, "Moby Doc", care vine în cinematografele din New York şi Los Angeles în prima fază, dar şi pe platformele de streaming Amazon Prime şi Apple TV+.

Documentarul este regizat de către Rob Bralver şi este narat chiar de către Moby. Prezintă viaţa artistului de la primele sale trupe punk şi până la ascensiunea în topurile muzicale. Vorbeşte despre problemele cu adicţia, despre rave-uri, dar şi despre linişte, meditaţie şi viaţa vegană de după. În documentar apar şi interviuri cu David Lynch şi David Bowie, dar şi momente din culisele concertelor lui Moby.

Pentru a promova "Reprise", Moby a interpretat piesa "Natural Blues" la The Late Late Show With James Corden, alături de The Pacific Northwest Ballet Orchestra şi Apollo Jane. Albumul nou este mai mult decât o compilaţie, este rezultatul unui travaliu de câţiva ani şi include piese clasice, precum "Porcelain", care primeşte acum aportul lui Jim James de la My Morning Jacket. Discul include 14 piese şi iată ce a declarat Moby despre el:

Îmi pare rău dacă acest lucru pare evident, dar pentru mine scopul principal al muzicii este de a comunica emoţie. De a partaja un aspect al condiţiei umane, cu oricine se întâmplă să asculte. Tânjesc după simplitatea şi vulnerabilitatea pe care o poţi obţine cu muzica acustică sau clasică.

Jumătate dintre cele 14 track-uri provin de pe legendarul album "Play" din 1999 şi găsim şi melodii de pe hitul mainstream "18" din 2002. Mai apar şi remake-uri pentru creaţii de pe "Hotel" din 2005 sau "Innocents" din 2013. Chiar şi albumul de debut "Moby" din 1992 găseşte o resurecţie aici, alături de compoziţii de pe "Everything Is Wrong" din 1995.

Câştigător de premii Grammy şi cu vânzări de peste 20 milioane de albume la nivel global, Moby a ajuns la 55 de ani şi simte nevoia să reflecteze asupra carierei şi vieţii sale. Artistul a avut ceva probleme de imagine în ultimii ani, după ce în autobiografia din 2019, "Then It Fell Apart" susţinea că a avut o relaţie Natalie Portman, care a negat totul afirmând că a fost doar o prietenie şi că artistul era "ciudat".

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< oct. 2021 >>
lmmjvsd
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31