Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Afiș Zilele Bucureștiului 2019INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2019: Schiller, Waldeck
INFO CONCERT:
Apocalyptica
INFO CONCERT:
Gala Folk "Om bun" 2019
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Evanescence
INFO CONCERT:
Deep Purple

Videoclip oficial: Miles Kane - Killing The Joke

Miles Kane continuă promovarea albumului ”Coup De Grace” cu piesa ”Killing The Joke”. Melodia vine împreună cu un videoclip filmat în Italia și regizat de Daniele Cavalli și Manfredi Lucibello.

“M-am distrat de minune cu Dani și Manfredi în splendida Florența, creând videoclipul piesei ”Killing The Joke”. Utilizarea unor tehnici noi cu lentile psihedelice în timp ce cântam piesa a făcut ca rezultatul să fie ceva fresh și foarte cool”, a declarat Miles Kane.

Killing The Joke” se regăsește pe noul disc al artistului englez, ”Coup De Grace”. Discul a fost lansat pe 10 august și este cel de-al 3-lea album solo al lui Miles Kane, fostul solist al trupei the Rascals și actualul coleg de trupă al lui Alex Turner (Arctic Monkeys) în The Last Shadow Puppets.

Tracklist ”Coup De Grace” - Miles Kane:

  1. "Too Little Too Late"
  2. "Cry On My Guitar"
  3. "Loaded"
  4. "Cold Light of Day"
  5. "Killing the Joke"
  6. "Coup De Grace"
  7. "Silverscreen"
  8. "The Wrong Side of Life"
  9. "Something to Rely On"
  10. "Shavambacu"

Anterior acestui single, Miles Kane a lansat piesa ”Loaded”. Melodia a fost compusă de Kane împreună cu Jamie T și Lana Del Rey, artistul povestind cum a ajuns la această formulă în emisiunea lui Annie Mac de la BBC Radio 1. Aparent, Miles s-a dus în LA la un concert al lui Jamie T, iar acolo a întâlnit-o pe Lana Del Rey. Kane a început să discute cu Lana despre o relație a sa care tocmai se încheiase, aceasta întrebându-l ce planuri are pentru săptămâna viitoare. Când i-a spus că plănuiește să înregistreze ceva cu Jamie T, a întrebat imediat dacă poate veni și ea. Cei trei s-au întâlnit ulterior în studio și așa a luat naștere piesa ”Loaded”.

Tot în emisiunea lui Annie Mac, Kane a povestit și despre celelalte piese de pe albumul ”Coup De Grace”, descriindu-le ca fiind ”foarte ritmate”, printre melodii regăsindu-se inclusiv ”niste hituri pline de energie, în stilul Ramones”.

Citește mai multe despre Miles Kane
Videoclipuri cu Miles Kane
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE