Urmărește-ne în Social Media

Miles Kane - Cry On My Guitar

Miles Kane ia bătaie în noul său videoclip, ”Cry On My Guitar”. Din fericire, artistul britanic e prieten bun cu luptătorul de wrestling Finn Bálor, așa încât rănile sunt doar rezultatul unui machiaj ”de efect”.

”Mi-a plăcut la nebunie fiecare minut din realizarea acestui videoclip (”Cry On My Guitar”) alături de bunul meu prieten și luptător de wrestling Finn Bálor și de regizorul de geniu Brook Linder. M-am simțit ca într-un film Bond ! Sunt foarte mândru de acest clip și sper să vă placă și vouă !”, a transmis Miles Kane fanilor din online.

Cry On My Guitar” se regăsește pe noul disc al artistului englez, ”Coup De Grace”. Programat pentru lansare pe 10 august, acesta este cel de-al 3-lea album solo al lui Miles Kane, fostul solist al trupei the Rascals și actualul coleg de trupă al lui Alex Turner (Arctic Monkeys) în The Last Shadow Puppets.

Tracklist ”Coup De Grace” - Miles Kane:

  1. "Too Little Too Late"
  2. "Cry On My Guitar"
  3. "Loaded"
  4. "Cold Light of Day"
  5. "Killing the Joke"
  6. "Coup De Grace"
  7. "Silverscreen"
  8. "The Wrong Side of Life"
  9. "Something to Rely On"
  10. "Shavambacu"

Anterior acestui single, Miles Kane a lansat piesa ”Loaded”. Melodia a fost compusă de Kane împreună cu Jamie T și Lana Del Rey, artistul povestind cum a ajuns la această formulă în emisiunea lui Annie Mac de la BBC Radio 1. Aparent, Miles s-a dus în LA la un concert al lui Jamie T, iar acolo a întâlnit-o pe Lana Del Rey. Kane a început să discute cu Lana despre o relație a sa care tocmai se încheiase, aceasta întrebându-l ce planuri are pentru săptămâna viitoare. Când i-a spus că plănuiește să înregistreze ceva cu Jamie T, a întrebat imediat dacă poate veni și ea. Cei trei s-au întâlnit ulterior în studio și așa a luat naștere piesa ”Loaded”.

Tot în emisiunea lui Annie Mac, Kane a povestit și despre celelalte piese de pe albumul ”Coup De Grace”, descriindu-le ca fiind ”foarte ritmate”, printre melodii regăsindu-se inclusiv ”niste hituri pline de energie, în stilul Ramones”.

PUBLICITATE
Comentarii