Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

Videoclip oficial: Michelle Branch - Best You Ever

Michelle Branch, artista americană cunoscută pentru hitul lansat cu Santana, "The Game of Love", a revenit cu un nou single. Melodia se numește ”Best You Ever” și este extrasă de pe albumul ”Hopeless Romantic”, disc așteptat pe piață în luna aprilie.

Noul album al artistei încheie o pauză discografică de 14 ani, LP-ul anterior, ”Hotel Paper”, fiind lansat în 2003. ”Hopeless Romantic”  este un material cu un sound rock & roll, ce explorează tematici extrem de personale. Piesele incluse pe disc sunt compuse de Michelle, împreună cu diverși colaboratori, și produse de Patrick Carney, actualul ei iubit.

Single-ul ”Best You Ever”, prezentat publicului împreună cu un videoclip regizat de Michael Carney, a fost scris de artistă împreună cu Amy Kuney și Harlan Silverman. Melodia evidențiază noile influențe încorporate în sound-ul întregului album: rock & roll, alternative, indie.

Albumul ”Hopeless Romantic” va fi lansat pe 7 aprilie. Până atunci, discul poate fi precomandat online de pe iTunes, Amazon, Spotify și Apple Music.

Tracklist Michelle Branch - ”Hopeless Romantic”:

 1. "Best You Ever"
 2. "You're Good"
 3. "Fault Line"
 4. "Heartbreak Now"
 5. "Hopeless Romantic"
 6. "Living a Lie"
 7. "Knock Yourself Out"
 8. "Temporary Feeling"
 9. "Carry Me Home"
 10. "Not a Love Song"
 11. "Last Night"
 12. "Bad Side"
 13. "Shadow"
 14. "City"

Michelle Branch are în palmares două albume de succes: ”The Spirit Room” (2001) și ”Hotel Paper” (2003). În 2002, când avea doar 18 ani, Michelle a lansat împreună cu Santana single-ul ”The Game of Love”, această colaborare aducându-le premiul Grammy la categoria "Best Pop Collaboration with Vocals".

Citește mai multe despre Michelle Branch
Videoclipuri cu Michelle Branch
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE