Urmărește-ne în Social Media

Megadeth - Conquer Or Die

Megadeth a lansat videoclipul noului single ”Conquer Or Die”. Piesa este extrasă de pe albumul "Dystopia", lansat în luna ianuarie.

După „Fatal Illusion”, ”The Threat Is Real”, "Dystopia” și ”Post American World”, Megadeth continuă promovarea noului album prin lansarea unui nou videoclip, ce conține secvențe din concertele trupei. Piesa pentru care a fost realizat vizualul se numește ”Conquer Or Die” și este o melodie instrumentală la care Dave Mustaine a lucrat pe partea de compoziție împreună cu chitaristul brazilian de heavy metal Kiko Loureiro.

Noul disc Megadeth, ce include piesa ”Conquer Or Die”, a fost clasificat de către casa de discuri drept ”cel mai bun material al trupei din ultimii 15 ani”. Declarația, deși este una măgulitoare, l-a deranjat într-o oarecare măsură pe Dave Mustaine.

„Casa de discuri tocmai ne-a spus că ce am înregistrat acum e cel mai bun material pe care l-am făcut în ultimii 15 ani. M-am simțit puțin jignit și încântat în același timp. E ca și cum cineva ți-ar spune: <<Wow, nu știam că poți să gătești atât de bine>>”, a declarat Dave Mustaine pentru The Leader.

Albumul „Dystopia” a fost lansat pe 22 ianuarie 2016. Discul s-a plasat pe poziția a 3-a în topul US Billboard 200 și pe locul 11 în clasamentul UK Albums.

Pe 13 iulie, Megadeth a promovat albumul ”Dystopia” și la București. Trupa a concertat la Arenele Romane, unde a fost întâmpinată de peste 4.000 de fani entuziaști.

PUBLICITATE
Comentarii