Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
INFO CONCERT:
David Duchovny
Câștigă o invitație dublă la concertul lui Goran Bregovic din 29 septembrie INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2018: Rod Stewart, Hurts, Gheorghe Zamfir
HavasiINFO CONCERT:
Havasi

Videoclip oficial: Matteo feat. Keed x Gabi Bagu - Dar-ar naiba

Matteo a colaborat cu Keed și Gabi Bagu pentru un nou single, cu influențe din muzica populară, intitulat ”Dar-ar naiba”. Melodia este acompaniată de un videoclip regizat de Claudiu Stan.

În timp ce piesa “Panama” cucerește Asia, ajungând pe locul al treilea în topurile celor mai căutate melodii din China, Matteo lansează un single nou, în colaborare cu Keed și Gabi Bagu - “Dar-ar naiba”. Compoziția piesei este semnată de Matteo, acesta lucrând împreună cu Răzvan Mihăilă, Peter Hathazi și Bogdan David Ioniță, în studioul lui Mattman Music, locul unde compune atât piese proprii, cât și pentru alți artiști din România.

Single-ul “Dar-ar naiba” este acompaniat de un videoclip filmat în București și regizat de Claudiu Stan. Scenriul clipului este inspirat de filmul ”50 Shades of Grey”.

Matteo a abordat genul reggae și dancehall încă din 2006, când s-a lasat pe piața muzicală din România. Inspirat de artiști precum Bob MarleyPeter ToshChaka Demus & PliesBlack UhruMatteoîmbină sound-urile reggae cu cele balcanice. Acesta a fost motivul pentru care Loredana l-a contactat pe Matteo pentru piesa "Depărtare, depărtare". Cântecul a devenit un hit, iar Matteo a devenit unul dintre cei mai buni artiști de muzică reggae din România. Au urmat numeroase colaborări cu nume precum Delia MatacheClaudia PavelWassabiAlex Velea, Anda AdamDJ Rynno & SilviaAmsterdam AvenueBloggers sau Taraful din Clejani, pentru care a compus și produs melodii.

În 2010, Matteo a lansat primul single solo,  "Lovaman" și a cântat cu cei de la Narcotic Sound & Christian D.  În lista hiturilor sale se regăsesc piese ca “Andale”, “Gândesc cu voce tare”, “Amândoi”, “Mi-e bine” (alaturi de Lidia Buble).

Citește mai multe despre Matteo
Videoclipuri cu Matteo
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE