Urmărește-ne în Social Media

Matteo Bocelli - SOLO (Acoustic Version)

Matteo Bocelli oferă publicului o nouă versiune a celui mai recent single, ”SOLO”. Noua variantă pune în valoare abilitatea muzicianului de a transmite emoție, această interpretare acustică având o intimitate aparte.

Fiul reputatului tenor Andrea Bocelli iese din sfera muzicii clasice și se îndreaptă către o carieră în zona de artist crossover, așa cum au făcut-o și David Garrett și Il Volo. Noua sa piesă "SOLO", lansată în urmă cu câteva săptămâni împreună cu un videoclip filmat în munții Dolomiți, are o vulnerabilitate mult mai proeminentă în versiune acustică. Matteo Bocelli își spune povestea prin intermediul acestei piese, căldura interpretării sale ajungând la public și creând o atmosferă intimă. Suntem bineveniți în cercul restrâns al muzicianului care nu se mai sfiește să-și deschidă inima în fața celor care îl privesc.

"Eram în studio și m-am simțit copleșit de emoție în timp ce cântam, iar asta e o trăire pe care o poți avea numai atunci când ești "SOLO" (singur)", a declarat Matteo.

Piesa "SOLO" se regăsește pe albumul de debut al lui Matteo Bocelli, material care va fi lansat în 2022 prin intermediul Capitol Records.

Matteo Bocelli cântă la pian de la vârsta de 6 ani. La doar 18 ani a debutat pe scenă cu "Verdi" la Colosseumul din Roma. A lucrat toată viața pentru a deveni un profesionist în meseria sa. Melodiile care prind viață ori de câte ori tânărul muzician deschide gura se simt reale într-un mod care nu poate fi explicat de o educație clasică. Cântă cu o puritate a expresiei care pare înnăscută, cu carismă și claritate a scopului.

PUBLICITATE
Comentarii