Urmărește-ne în Social Media

Matteo Bocelli - Close

Matteo Bocelli face un pas hotărât către muzica pop cu piesa ”Close”. Melodia este lansată împreună cu un videoclip filmat în Italia, la Arena di Verona.

După balada "Solo", Matteo Bocelli își continuă parcursul muzical cu o piesă ritmată, intitulată "Close". Melodia este produsă de Jesse Shatkin și Stuart Crichton și transmite un mesaj ancorat în contextul pandemic.

"Această nouă piesă este foarte importantă pentru mine. O văd ca o continuare directă a piesei "Solo". Primul meu single vorbea despre acceptarea singurătății, care de multe ori vine împreună cu găsirea propriului drum în viață. Construirea unui făgaș este un lucru extrem de important, dar la fel de importantă este și menținerea unei relații apropiate cu persoanele dragi, acum mai mult ca niciodată, considerând perioada pe care o traversăm. Viața se întâmplă acum. Nu e în trecut și nici într-un viitor planificat până la ultimele detalii", a explicat Matteo Bocelli.

Piesa "Close" se regăsește pe albumul de debut al lui Matteo Bocelli, material care va fi lansat în 2022 prin intermediul Capitol Records.

Matteo Bocelli cântă la pian de la vârsta de 6 ani. La doar 18 ani a debutat pe scenă cu "Verdi" la Colosseumul din Roma. A lucrat toată viața pentru a deveni un profesionist în meseria sa. Melodiile care prind viață ori de câte ori tânărul muzician deschide gura se simt reale într-un mod care nu poate fi explicat de o educație clasică. Cântă cu o puritate a expresiei care pare înnăscută, cu carismă și claritate a scopului.

PUBLICITATE
Comentarii