Urmărește-ne în Social Media

Mark Stam - Nesimțit

În ziua în care proiectul său împlinește doi ani de existență, Mark Stam lansează ”Nesimțit”, o piesă în care își demonstrează din nou capacitatea de a surprinde exact ceea ce se petrece în sufletul unui îndrăgostit.

”Deși la prima vedere titlul piesei poate inspira prezența nuanțelor închise, a unei negativități și ideea că poate e sequel-ul piesei ”Impar”, din primele secunde veți observa că e antonimul cuvintelor scrise mai sus”, își descrie Mark Stam noua piesă.

Lucrurile s-au legat firesc pentru acest proiect, la care Mark a lucrat cu The Motans și Marcel Botezat & Sebastian Barac, alături de Irina Cupko.

”Rămâne doar să închideți ochii și să vă lăsați în voia imaginației”

”Fără efort, cuvintele își găseau locul potrivit pe liniile piesei. O ador, pentru că inspiră o stare de relaxare asemănătoare brizei de mare.

Rămâne doar să închideți ochii și să vă lăsați în voia imaginației, e o mini vacanță cu durata de 3 minute și 12 secunde pe care o puteți păstra mereu în playlist-ul vostru, destinația o alegeți voi”, declară cu zâmbetul pe buze artistul.

Piesa a fost produsă de Marco & Seba, care au mai lucrat și cu Inna, Nicky Minaj, Nick Jonas și Akon.

Pe cât de ușoară a fost crearea piesei, pe atât de multe bătăi de cap le-a dat filmarea videoclipului, pentru că, deși filmat în februarie, el trebuia să redea atmosfera tipică dintr-o zi de vară.

”Clipul a fost filmat la Chișinău de echipa SpoialaBrothers. În timp ce filmam afară, am înghețat atât de tare, încât nu puteam să ne concentrăm asupra mișcărilor de dans, parcă cineva le ștergea cu radiera din memoria noastră.

În fine, după o mică pauză în care ne-am încălzit, susținere din partea echipei și aproape 30 de duble, am scos-o la capăt”, își amintește artistul.

Mark Stam este un artist, dansator, coregraf și compozitor din Republica Moldova, care s-a făcut deja remarcat pe piața muzicală din România prin piesele “Doar noi”, în colaborare cu Alina Eremia, hitul “Vina mea” și “Impar”, un single care a fost locul 1 pe TV, locul 2 pe radio și Number One pe Shazam.

Mark va cânta în dechiderea primului mare concert de anvergură al trupei Carla's Dreams, show care va avea loc pe 18 mai la Romexpo.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte sâmbătă, 18 mai 2019

Carla's Dreams - "Nocturn"

Loc
Romexpo
PUBLICITATE
Comentarii