Urmărește-ne în Social Media

Mario Fresh x Renvtø - Necesar

Mario Fresh promovează piesa ”Necesar” cu un videoclip extrem de senzual, regizat de Cristian Miron. Piesa înregistrată în colaborare cu Renvtø a prins extrem de bine în online și fără componenta vizuală, ajungând pe primele poziții în topul YouTube trending.

"Am stat la filmări fix 20 de ore. Dar măcar a meritat. Cine a văzut clipul la "Necesar" să ridice o mână sus", a fost mesajul lui Mario Fresh pentru urmăritării săi de pe Instagram.

"Necesar" este compusă de Mario Fresh și Renvtø, fiind produsă în studiourile Bear Music. Regizorul și coregraful cu care Mario a colaborat pentru clip este Cristian Miron.

Mario Fresh este artistul care a cucerit publicul cu numeroase hituri precum "Brațe străine" (alături de Andra), "Săracă inima mea", "Dacă pleci", "Ne mințim", "Solo" și "Chitara mea", o reinterpretare a single-ului "Să cântăm, chitara mea", una dintre cele mai iubite melodii ale tuturor timpurilor. A urmat "Adu-mi soarele", o piesă pentru toți cei care se simt pierduți atunci când persoana pe care o iubesc pleacă, "Bine de tot", un proiect plin de culoare, cu o energie incredibilă și "Deziubește-mă" (alături de MIRA). În urmă cu aproape trei luni, artistul a cucerit Trending-ul de pe YouTube și clasamentele muzicale cu "Umbre", single de succes pe care l-a lansat alături de Connect-R.

PUBLICITATE
Comentarii