Urmărește-ne în Social Media

Mariah Carey - With You

La 24 de ani de la succesul înregistrat cu piesa ”Without You”, Mariah Carey revine cu o melodie ce oferă publicului cealaltă perspectivă a relației de iubire. ”With You” se numește noul single al divei pop, ce țintește tot spre vârful clasamentelor.

Dichisită, ca întotdeauna, Mariah Carey livrează în noul ei videoclip o interpretare plină de emoție a noii sale piese de dragoste, ”With You”. Melodia este o baladă soul ce-i vine foarte bine pe voce, single-ul amintind publicului cât de bine interpretează Mariah acest gen de piese.

Imposibil de ignorat este și apariția sa în tot felul de ținute costisitoare și locații luxoase. Vizualul alb-negru regizat de Sarah McColgan a fost filmat pe Hollywood Boulevard, opulența fiind cuvântul cheie al noului clip. Mariah Carey iubește acest stil de viață și ne-o arată cu prilejul fiecărei lansări, sedimentând statutul ei de divă pop.

Piesa ”With You” este primul single oficial al artistei de pe viitorul ei album, piesa anterioară, ”GTFO”, fiind doar un teaser pentru ce va urma.

“Lucrez la noul meu album de ceva timp. Am muncit cu dragoste la el și sunt foarte entuziasmată”, a declarat Mariah Carey într-un interviu acordat revistei People.

Deși sound-ul noilor sale melodii este unul modern, Mariah a ținut să precizeze că nu a ținut cont de un anume trend.

”Fanii mei vor să mă audă pe mine exprimându-mi emoțiile și vorbindu-le din inimă și cântându-le din inimă. O parte a albumului este mai distractivă și mai accesibilă, iar anumite piese sunt mai profunde în ce privește conținutul liric. E o trecere plăcută dintr-o secțiune în alta”, a detaliat artista.

Momentan nu se știe data lansării noului album, însă considerând recentele single-uri, anunțul nu va întârzia să apară.

Mariah Carey este una dintre cele mai bine vândute artiste din industria muzicală. De-a lungul celor peste 30 de ani de carieră, Mariah a vândut peste 200 de milioane de albume la nivel internațional, având în palmares și 5 premii Grammy, 10 trofee AMA și 14 premii Billboard.

PUBLICITATE
Comentarii