Urmărește-ne în Social Media

Mădălina Pavăl & Alexei Țurcan- Uda și uda

Mădălina Pavăl și Alexei Țurcan cântă din pasiune, cea mai nouă piesă, "Uda și uda", fiind rezultatul spontaneității. Liberă și neetichetată, muzica ia naștere oriunde și oricând, această piesă fiind un bun exemplu.

"Ne-am imaginat cântul duios al apei și am făcut un târg cu ea, tot în joacă, viu și voios, ca de sărbătoare", scrie Mădălina Pavăl în descrierea clipului de pe YouTube.

"Uda și uda" este un cântec scris de Alexei Țurcan și Mădălina Pavăl, clipul fiind o filmare cu cei doi interpretându-l. După cum Mădălina explică în online, ea lucrează cu Alexei Țurcan de mai bine de doi ani, fiind pe aceeași lungime de undă: "muzica trebuie să fie CU, dar mai ales PENTRU oameni".

Mădălina Pavăl cântă urban folklor, sau, așa cum îi place ei să spună, "muzică lumească"aflându-se la intersecția fină dintre clasic și traditional. La sfârșitul anului 2019, Mădălina a lansat primul ei album, "Oamenii se fac dor", care "cântă povestea mea și a ta, și a ta, și a ta, și a ta". Piesele de pe acest material ne cântă povestea așa cum e a fost ea "scrisă" de fiecare dintre noi și cum o scriem mai departe, zi de zi, dor cu dor.

Anul acesta, Mădălina a înregistrat melodia principală de pe coloana sonoră a filmului "România Sălbatică". Piesa se numește "Du-mă, vântule!" și a fost compusă de Alexei Țurcan, videoclipul conținând fragmente din documentar.

 

Comentarii