Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
Forever Young Festival 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

Videoclip oficial: L.O.S.T. – World War Cup

L.O.S.T. a lansat o nouă melodie, intitulată ”World War Cup”. Piesa este acompaniată de un videoclip produs de Răzvan Răduță (Oldboy Studio) și va fi inclusă pe coloana sonora a filmului de scurtmetraj animat cu același nume.

„”World War Cup” este primul single oficial de pe următorul album L.O.S.T. pe care sperăm să îl finalizăm la final de 2016. De asemenea, nu știu dacă este o premieră pentru scena metal, dar pentru noi este cu siguranță prima colaborare de acest gen cu lumea filmului. Am primit cu surprindere, dar și bucurie propunerea producătorilor de a compune special o melodie pentru film, am discutat și analizat împreună povestea respectivă și am încercat să recreăm atmosfera personajelor principale, atât prin versuri, cât și prin muzică.” - Vlad Bușcă, basistul formației

”World War Cup” este o poveste despre regrete și amintiri care vindecă. Doi veterani de război se întâlnesc pentru a vedea împreună un meci de fotbal, pe care amintirile lor îl transformă într-o adevarată confruntare pe câmpul de luptă. Cu regretul de a fi făcut în război o greșeală de neiertat, cei doi se imaginează acum câștigători pe terenul de fotbal, iar victoria le vindecă frustrările din tinerețe. Scurtmetrajul de animație regizat de Sebastian Cosor are premiera programată pentru luna decembrie a acestui an, iar coloana sonoră este susținută de o piesă originală semnată L.O.S.T.. Melodia surprinde perfect atmosfera poveștii și traduce stările personajelor principale într-o muzică intensă și dinamică.” - Mihai Mitrică, producătorul filmului

Melodia a fost înregistrată la Mentor Rock Studio (Costin Neamțu și Mihai Mugescu), Studio B (Cristian Iancu) și Taine Multimedia (Andy Ionescu). Mixajul a fost realizat de Alin Petruț (Gothic), masterizarea de Luculescu Alin Gabriel, iar grafica a fost semnată de Andrei „Max” Korony.

Citește mai multe despre L.O.S.T.
Videoclipuri cu L.O.S.T.
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE