Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Videoclip oficial: Lily Allen - Lost My Mind

Lily Allen are probleme în dragoste și își descarcă frustrările în noul videoclip ”Lost My Mind”. Piesa este extrasă de pe albumul ”No Shame”, proaspăt lansat.

Directă și fără perdea, așa cum și-a început de altfel cariera, Lily Allen își descarcă sufletul într-un nou videoclip, filmat pentru piesa ”Lost My Mind”. Melodia se regăsește pe cel de-al 4-lea album de studio al artistei, ”No Shame”, disc ce se îndepărtează ca direcție muzicală de materialul anterior, ”Sheezus”. Într-un interviu acordat recent revistei Rolling Stone, Lily Allen a mărturisit că nu a fost deloc mulțumită de acel album, deși a urcat până pe prima poziție în topul discurilor din UK.

"Scriam muzică din motivele greșite. Sau poate că nu erau motive greșite, ci pur și simplu motive care nu mi se potriveau și nu mai știam cine sunt. Am avut o criză de identitate și pentru prima oară în cariera mea profesională am lăsat alte persoane să ia decizii în locul meu, ceva ce nu mai făcusem până atunci. Nu mă manipula nimeni și nu încerca nimeni să mă împingă într-o anumită direcție. Pur și simplu nu știam ce să fac, așa că întrebam oamenii din jur pentru prima oară, în loc să știu ce am de făcut și să execut. Și rezultatul a fost un dezastru.”

Albumul ”No Shame” a fost lansat pe 8 iunie. Discul a fost înregistrat în perioada 2015 - 2018, piesele fiind inspirate evenimentele din viața artistei din ultimii ani: divorțul de soțul ei și lupta cu dependența de droguri.

Tracklist Lily Allen - ”No Shame”:

 1. Come On Then
 2. Trigger Bang (feat. Giggs)
 3. What You Waiting For?
 4. Your Choice (feat. Burna Boy)
 5. Lost My Mind
 6. Higher
 7. Family Man
 8. Apples
 9. Three
 10. Everything to Feel Something
 11. Waste (feat. Lady Chann)
 12. My One
 13. Pushing Up Daisies
 14. Cake

Citește mai multe despre Lily Allen
Videoclipuri cu Lily Allen
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE