Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Enrique Iglesias concertează în octombrie la Cluj-Napoca Spotlight FestivalBob Sinclar vine la Spotlight - Festivalul Internațional al Luminii 2019 INFO CONCERT:
The Cure
Aris Negoiţă, puştiul cu dans de senzaţie de la Românii au TalentUrmăreşte-l pe Aris Negoiţă, puştiul cu dans de senzaţie de la Românii au Talent - VIDEO INFO CONCERT:
HAVASI Concert Show

Videoclip oficial: Lidia Buble - Eu voi fi

Lidia Buble a lansat videoclipul noului single ”Eu voi fi”. Piesa a fost compusă de Adrian Sînă și Andrei Vitan.

După succesul single-ului “Mi-e bine”, care a adunat peste 28 de milioane de vizualizări pe YouTube și a ocupat primele poziții în topurile radio și TV săptămani la rând, Lidia Buble lansează o nouă piesă, “Eu Voi Fi”. Produs în studioul Akcent Music, single-ul “Eu Voi Fi” prezintă o poveste de dragoste în care orice visător se poate regăsi cu ușurință.

Videoclipul piesei “Eu Voi Fi” a fost filmat într-un decor de poveste, Lidia jucând rolul unei actrițe hollywoodiene. Producția videoclipului a durat câteva săptămâni pentru ca toate detaliile să fie puse la punct. Pentru clip, artista a avut 3 ținute vestimentare create special pentru ea.

“Filmarea videoclipului piesei “Eu Voi Fi” a avut loc într-un conac boieresc spectaculos. Mi-a plăcut atât de mult echipa și tot ce s-a întamplat pe set, încât am făcut abstracție că erau sub 0 grade, iar eu purtam rochițe de vară. Tot efortul a meritat și sunt foarte bucuroasă de rezultat. Sper să vă placă!”, adaugă artista.

Odată cu piesa “Eu Voi Fi”, Lidia a lansat și o campanie cu același nume, în care a publicat mai multe poze din viața privată, însoțite de texte despre ea și persoanele dragi din viața ei.

“Piesa #EuVoiFi este o declarație de dragoste și mi s-a părut momentul potrivit să invit publicul în sufletul meu și să îi arăt și alte fațete ale omului Lidia. Practic, e un jurnal cu poze și gânduri”, a declarat Lidia.

Lidia Buble a ajuns în atenția publicului prin colaborarea cu Akcent pentru single-ul “Kamelia” și featuringul cu Adrian Sînă pentru piesa “Noi Simțim La Fel“. La doar 20 de ani, tânăra artistă este considerată una dintre cele mai bune voci din România, fiind comparată cu Laura Stoica. Lidia a fost prezenta pe 12 septembrie pe scena Romanian Music Awards unde a primit premiul Best New Act.

Cele mai cunoscute piese din repertoriul ei sunt "Le-am spus și fetelor", ”Forever Love” (lansat împreună cu Direcția 5), ”Noi Simțim La Fel” feat. Adrian Sînă, ”Mă cerți” feat. Adrian Sînă.

Citește mai multe despre Lidia Buble
Videoclipuri cu Lidia Buble
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE