Urmărește-ne în Social Media

Liam Gallagher - Paper Crown

Liam Gallagher continuă promovarea albumului de debut solo ”As You Were” cu piesa ”Paper Crown”. Single-ul este lansat împreună cu un videoclip în care actrița Sienna Guillory trece printr-o varietate de stări, părând să retrăiască momente din trecut.

Potrivit tabloidului britanic The Mirror, Liam a dedicat noua piesă ”Paper Crown” fratelui său, Noel, în cadrul unui concert pe care l-a susținut anul trecut în Londra. Deși nu a elaborat motivul pentru care a făcut această dedicație, piesa include câteva versuri ce ar putea face referire la un episod din viața lui Noel: "When they gave you roses and believed your wild excuses/You were sealing the deal/Halfway down the road and ain't it funny how the ghosts they fade and suddenly appear?" (în traducere: ”Când ți-au oferit trandafiri și au crezut în scuzele tale nebunești / Băteai palma cu ei / La jumătatea discuției și nu e amuzant cum fantomele dispar și dintr-odată apar?”)

Aceste versuri nu transmit un mesaj foarte clar, însă Liam a vorbit despre fratele său Noel și cu multe alte prilejuri, făcând fie declarații acuzatoare, fie încercând să găsească un numitor comun. Într-un interviu acordat anul trecut revistei GQ, Liam a recunoscut că îl călca pe bătături pe Noel, concluzionând că deși nu se suportau, în contextul trupei Oasis se completau.

”Muzica era chestia lui Noel. Chestia mea era clasicul clișeu: sexul, drogurile și rock’n’roll-ul. Am trăit experiența, prietene. Eram star rock. Și de asta a funcționat Oasis. Nu ar fi mers dacă eram amândoi plicticoși și nesărați, și nici dacă eram nebuni de legat ca mine. (...) Știu cât de mult îl enerva chestia asta. El făcea partea grea, în vreme ce eu ieșeam în oraș. Dar Oasis n-ar fi mers cu doi ca mine, nici cu doi ca Noel. ”

În prezent, Liam lucrează la cel de-l doilea album solo, artistul anunțând într-un interviu acordat NME că își dorește să înregsitreze un album punk-rock.

”Mi-ar plăcea că fac un album punk-rock așa cum trebuie - cu un pic de Pistols, un pic de Stooges. Pot să fac genul ăsta de muzică”, delara Liam în februarie.

PUBLICITATE
Comentarii