Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
Nightwish - 20 de ani
Summer Well 2018: Picnic indie cu topping electro și hip-hop autentic pe scena Red Bull INFO CONCERT:
AWAKE Festival 2018
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett

Videoclip oficial: Laura Pausini - Io c'ero (+ amore x favore)

Laura Pausini a lansat videoclipul noului single ”Io c'ero (+ amore x favore)”. Melodia este extrasă de pe albumul ”Simili”, cel mai recent material al artistei italiene.

Laura Pausini a revenit în noiembrie 2015 cu un nou album cu piese în limba italiană. Intitulat ”Simili”, discul a debutat pe prima poziție în topul albumelor din Italia, fiind apreciat atât de critici, cât și de fani. Noul single extras de pe acest disc se numește ”Io c'ero (+ amore x favore)” și este acompaniat de un videoclip regizat de Leandro Manuel Emede și Nicolò Cerioni SUGARKANE, echipa cu care artista a colaborat și pentru clipurile anterioare, ”Tornerò (Con calma si vedrà)” și ”Sono solo nuvole”.

Noul vizual ”Io c'ero (+ amore x favore)” a fost lansat cu prilejul celebrării recentei nominalizări a albumului ”Simili” la Grammy, în categoria ”Best Latin Pop” (Cel mai bun album latino-pop). Același video a fost lansat și pentru versiunea în limba spaniolă a piesei, ”Yo estueve (+ amor x favor)”. În perioada următoare, vor fi lansate și alte clipuri.

Laura Pausini este una dintre cei mai proeminente artiste de origine italiană, având în palmares trei premii Grammy, unul Billboard și patru World Music Awards. Cântăreața are la activ zece albume de studio și două compilații, având piese înregistrate în engleză, italiană, franceză, spaniolă și portugheză. Albumul său de debut a fost lansat în 1993, devenind în scurtă vreme un succes la nivel internațional.

Singurul album în limba engleză al Laurei Pausini se numește „From the Inside” și a fost lansat în 2002. Cifra de vânzări a acestui material discografic nu s-a ridicat însă la așteptări, piesele în limba italiană rămânând în continuare preferatele publicului. Per total, conform statisticilor furnizate de Warner Music Italy, Laura Pausini a vândut până în 2011 peste 45 de milioane de albume în întreaga lume.

Citește mai multe despre Laura Pausini
Videoclipuri cu Laura Pausini
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE