Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv Poze concert Tom Odell - Arenele Romane, București, 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

Videoclip oficial: Katie Melua - O Holy Night

Katie Melua a lansat un videoclip de promovare a colindului "O Holy Night". Piesa este extrasă de pe albumul cu cântece de Crăciun "In Winter".
Urmărește-ne pe

La 3 ani de la apariția albumului ”Katevan”, Katie Melua a revenit cu primul său material cu piese de iarnă. Intitulat ”In Winter”, cel de-al 7-lea disc al artistei a fost înregistrat împreună cu Gori Women’s Choir (în traducere: Corul Femeilor din Gori, Georgia).

Acest cor este format din 23 de femei, originare din Gori, un oraș din țara natală a artistei, Georgia. Pentru ”In Winter”, Katie a lucrat vreme de 18 luni, în această perioadă făcând naveta între Londra și Gori. Albumul conține 10 piese, dintre care 4 sunt compoziții noi, semnate de Katie Melua. Pe disc se regăsesc și câteva colinde și un cover după o piesă a lui Joni Mitchell, ”River”.

De pe disc au fost extrase single-urile ”Dreams On Fire” și ”Perfect World”, promovarea discului continuând cu unul dintre cele mai cunoscute și populare colinde, ”O Holy Night”.

Albumul "In Winter" a fost lansat pe 14 octombrie. Discul poate fi achiziționat de pe Amazon, iTunes, Deezer, Spotify, în format digital, CD și vinyl.

Tracklist "In Winter" - Katie Melua:

  1. The Little Swallow
  2. River
  3. Perfect World
  4. Cradle Song
  5. A Time to Buy
  6. Plane Song
  7. If You Are so Beautiful
  8. Dreams on Fire
  9. All-Night Vigil - Nunc Dimittis
  10. O Holy Night

Citește mai multe despre Katie Melua
Videoclipuri cu Katie Melua
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE