Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Afiș Zilele Bucureștiului 2019INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2019: Schiller, Waldeck
INFO CONCERT:
Apocalyptica
INFO CONCERT:
Gala Folk "Om bun" 2019
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Evanescence
INFO CONCERT:
Deep Purple

Videoclip oficial: Kapushon - Plângi, iubito

Kapushon prezintă o poveste intensă de dragoste, cu un final sensibil în videoclipul piesei “Plângi, iubito”. Muzica și textul sunt semnate de artist, iar videoclipul este regizat de Vasile Banzari.

Eugeniu Priscari și Olga Anghelici sunt cei doi actori care joacă în videoclip rolul a doi îndrăgostiți, subliniind prin imagini versurile piesei.

Plângi, iubito» are un subiect destul de întâlnit, dar, totodată, personal. Probabil piesa asta este diferită de cele pe care le-am lansat până acum. În ultimul an, am scris câteva piese cam în același stil și nu le-am pregătit cumva special, au venit de la sine. Sper că le veți asculta în curând și pe următoarele", declară Kapushon.

În 2003, artistul originar din Republica Moldova lansează primul album rap, iar în 2007 se mută în Moscova. În 2011 revine pe scena muzicală și lansează materialul discografic “Pe Cuvânt”, urmat de “Frumos-Frumos”. În 2013, lansează “Frățică, dă-mi o bucățică”, single ce devine hit în Republica Moldova. În aceleași an, artistul participă la cel de-al treilea sezon X Factor, unde primește trei de “Da”, însă nu mai apare în continuare.

În 2015, lansează “Rap ca pe manele”, “Scârț-Scârț”, single-uri ce au adunat împreună peste 10 milioane de vizualizari pe YouTube. Tot în 2015, Kapushon si Pavel Stratan, doi dintre cei mai creativi și originali artiști de peste Prut, își unesc forțele pentru un featuring si lansează piesa manifest: “Nebuni”. În 2017, artistul lansează cel de-al treilea video-album din carieră, “Doina”.

Citește mai multe despre Kapushon
Videoclipuri cu Kapushon
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE