Urmărește-ne în Social Media

Julia Michaels - Heaven

Julia Michaels ne vorbește despre băieții care ajung în rai și cei care ne fac să simțim să raiul este un loc pe pământ. Noul single al artistei se numește ”Heaven” și este inclusă pe coloana sonoră a filmului ”Fifty Shades Freed”.

Ajunsă cunoscută publicului datorită succesului piesei ”Issues”, Julia Michaels continuă să-și crească baza de fani cu o piesă senzuală, compusă pentru soundtrack-ul filmului ”Fifty Shades Freed”.

Noul single al artistei americane se numește ”Heaven” și este acompaniat de un videoclip ce, surprinzător, nu prezintă imagini din peliculă. Vizualul este, însă, în ton cu mesajul piesei, fără a alunca în zona clipurilor cu conținut explicit.

Înainte de a se lansa ca artist, Julia Michaels a compus piese pentru Fifth Harmony (All in my head), Justin Bieber (Sorry), Britney Spears (Slumber Party), Selena Gomez (Good for you, Hands to myself), Rita Ora (Poison), Hailee Steinfeld (Rockbottom), Linkin Park & Kiiara (Heavy), Nick Jonas & Tove Lo (Close), Gwen Stefani, Zara Larsson sau Demi Lovato. 12 dintre melodiile compuse de ea pentru alți artiști au intrat în Billboard Top 100, pavându-i astfel drumul spre succes. Puteți afla mai multe despre începuturile carierei sale din articolul nostru, din rubrica JOINewArtist.

Comentarii