Urmărește-ne în Social Media

JO - Ploaie de vară

JO a lansat o piesă caldă, ca o "Ploaie de vară". În versuri, artista vorbește despre prietenii sincere, iubiri ce ne fură inima și momente de spontaneitate.

"Cred că toți am întâlnit dragostea aceea spontană, ce ne răscolește sufletul din prima secundă, ce ne face să visăm cu ochii deschiși, apoi treptat sau chiar brusc devine din ce în ce mai fadă.

Piesa a fost creată în studiourile Ha Ha Ha Production, într-o sesiune la care au participat compozitori și producători foarte talentați și muncitori ce au transpus perfect în muzică și versuri această poveste. Abia aștept să aflu părerile voastre, să ascultați piesa și să vedeți clipul, sper să vă placă la fel de mult precum îmi place și mie", povestește entuziasmată JO despre noul single.

Piesa este compusă de Dorian Micu alături de Florin Boka, Roland Kiss și Lucian Nagy, producția este realizată de Florin Boka, Roland Kiss și Lucian Nagy, iar videoclipul este regizat de către NGM Creative.

JO este una dintre cele mai apreciate voci din România. În ultimul an, artista s-a menținut în atenția publicului cu piese ca "Lacrimile", "Noapte polară", "126" și "Adio", single lansat de ziua sa de naștere. Recent, artista a lansat împreună cu Juno piesa "Mă mai ia".

Publicat

pe

PUBLICITATE
Comentarii