Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania 2018-2019 INFO CONCERT:
Acadelia
INFO CONCERT:
Duelul Hiturilor
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
BT Live: Zdob și Zdub / A-C Leonte
INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"
INFO CONCERT:
Summer Well 2019

Videoclip oficial: Jennifer Hudson - Burden Down

Jennifer Hudson, artista americană care a ajuns în atenția publicului odată cu participarea din 2004 la concursul ”American Idol”, a revenit cu un nou single, intitulat ”Burden Down”. Piesa va fi inclusă pe cel de-al patrulea ei album, așteptat pe piață anul acesta.

Jennifer Hudson reamintește publicului de sensibilitatea, dar și puterea vocii sale, lansând o baladă emoționantă, intitulată ”Burden Down”. Piesa este acompaniată de un videoclip simplu, în care artista, așezată la pian, interpretează melodia trăind cu intensitate fiecare vers.

Hudson pregătește în prezent lansarea celui de-al 4-lea album de studio, material ce va include acest single, precum și melodia lansată anul trecut, ”Remember Me”.

În paralel cu activitatea muzicală, Jennifer Hudson este, din 2017, jurat al emisiunii The Voice UK. La finalul sezonului, artista americană a devenit primul jurat de sex feminin care a reușit să câștige concursul. Trofeul a ajuns la Mo Adeniran, artist britanic semnat după terminarea concursului la Polydor Records.

Jennifer a fost în 2017 și jurat al emisiunii The Voice US, competiție ajunsă la cel de-al 14-lea sezon. Locul ei în juriu va fi preluat anul acesta de Alicia Keys.

Jennifer Hudson a debutat în 2008 cu un album ce i-a purtat numele. Discul a debutat pe poziția a doua în topul Billboard 200, câștigând în 2009 premiul Grammy pentru ”Cel mai bun album R&B”.

Citește mai multe despre Jennifer Hudson
Videoclipuri cu Jennifer Hudson
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE