Urmărește-ne în Social Media

JAY-Z - The Story of O.J.

JAY-Z a lansat videoclipul noului single ”The Story of O.J.”. Piesa este extrasă de pe albumul "4:44", lansat pe 30 iunie, în exclusivitate pe Tidal.

"The Story of O.J." este piesa pe care Jay-Z a hotărât să o prezinte publicului larg, și nu doar abonaților Tidal. Acompaniată de un videoclip urcat pe YouTube, melodia deschide un nou capitol discografic în cariera rapper-ului, single-ul fiind primul extras de pe noul album "4:44".

Așteptat de fani vreme de 4 ani, noul disc a fost lansat pe 30 iunie, primind deja review-uri foarte bune din partea criticilor de la The Telegraph (5 stele din 5) și Pitchfork (8.4 din 10). "4:44" conține 10 piese, produse de No I.D. și JAY-Z. Pe disc sunt incluse colaborări cu Frank Ocean, Damian Marley și, nu în ultimul rând, cu soția sa, Beyoncé. Pe noile piese ale lui Jay-Z pot fi ascultate și sample-uri din piese de referință precum "Love's in Need of Love Today" (Stevie Wonder), "Four Women" și "Baltimore" (Nina Simone).

Din punct de vedere liric, Jay-Z atinge subiecte sensibile, făcând referire la faptul că mama sa este lesbiană și amintind despre infidelitatea lui în relația cu Beyonce.

Tracklist "4:44" - JAY-Z : 

  1. "Kill Jay Z"
  2. "The Story of O.J."
  3. "Smile" (featuring Gloria Carter)
  4. "Caught Their Eyes" (featuring Frank Ocean)
  5. "4:44"
  6. "Family Feud" (featuring Beyoncé)
  7. "Bam" (featuring Damian Marley)
  8. "Moonlight"
  9. "Marcy Me"
  10. "Legacy"

PUBLICITATE
Comentarii