BTLIVE - Concert byron
Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 Prinde ofertele Black Friday 2017Prinde ofertele Black Friday 2017 Havasi, în cadrul unui interviu pentru InfoMusic, imediat după concertul de pe 19 noiembrie 2017Inspiraţie, muzică, imagini, lumini şi dans sau simplu... Havasi Chitaristul Malcom Young, membru fondator AC/DCCo-fondatorul trupei AC/DC, Malcolm Young a murit la 64 de ani Echipa Despot cântă ”We Will Rock You” la metrouVIDEO: Echipa Despot la Vocea României 2017 cântă "We Will Rock You" la metrou INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
INFO CONCERT:
Katy Perry
Ai ratat Black Friday? Profită de ofertele Crazy Days!

Videoclip oficial: JAY-Z - The Story of O.J.

JAY-Z a lansat videoclipul noului single ”The Story of O.J.”. Piesa este extrasă de pe albumul "4:44", lansat pe 30 iunie, în exclusivitate pe Tidal.

"The Story of O.J." este piesa pe care Jay-Z a hotărât să o prezinte publicului larg, și nu doar abonaților Tidal. Acompaniată de un videoclip urcat pe YouTube, melodia deschide un nou capitol discografic în cariera rapper-ului, single-ul fiind primul extras de pe noul album "4:44".

Așteptat de fani vreme de 4 ani, noul disc a fost lansat pe 30 iunie, primind deja review-uri foarte bune din partea criticilor de la The Telegraph (5 stele din 5) și Pitchfork (8.4 din 10). "4:44" conține 10 piese, produse de No I.D. și JAY-Z. Pe disc sunt incluse colaborări cu Frank Ocean, Damian Marley și, nu în ultimul rând, cu soția sa, Beyoncé. Pe noile piese ale lui Jay-Z pot fi ascultate și sample-uri din piese de referință precum "Love's in Need of Love Today" (Stevie Wonder), "Four Women" și "Baltimore" (Nina Simone).

Din punct de vedere liric, Jay-Z atinge subiecte sensibile, făcând referire la faptul că mama sa este lesbiană și amintind despre infidelitatea lui în relația cu Beyonce.

Tracklist "4:44" - JAY-Z : 

  1. "Kill Jay Z"
  2. "The Story of O.J."
  3. "Smile" (featuring Gloria Carter)
  4. "Caught Their Eyes" (featuring Frank Ocean)
  5. "4:44"
  6. "Family Feud" (featuring Beyoncé)
  7. "Bam" (featuring Damian Marley)
  8. "Moonlight"
  9. "Marcy Me"
  10. "Legacy"

Citește mai multe despre Jay-Z
Videoclipuri cu Jay-Z
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE