Festivalul TimeShift - bilete
Bucureștiul va fi capitala europeană a muzicii dance - Cumpără bilete la Festivalul TimeShift
Chester BenningtonChester Bennington, solistul trupei Linkin Park, s-a sinucis 5 melodii Linkin Park prin care Chester Bennington va deveni nemuritor Laura BretanLaura Bretan: "O ador pe Adele" - VIDEO INTERVIU INFO CONCERT:
Depeche Mode
Concert Depeche Mode la Cluj-Napoca - Program, restricții de circulație INFO CONCERT:
Sting
Richard Fearless / Death in VegasDeath in Vegas: "Izolarea este foarte importantă pentru mine când creez, dar e o sabie cu două tăişuri"

Videoclip oficial: JAY-Z - The Story of O.J.

JAY-Z a lansat videoclipul noului single ”The Story of O.J.”. Piesa este extrasă de pe albumul "4:44", lansat pe 30 iunie, în exclusivitate pe Tidal.

"The Story of O.J." este piesa pe care Jay-Z a hotărât să o prezinte publicului larg, și nu doar abonaților Tidal. Acompaniată de un videoclip urcat pe YouTube, melodia deschide un nou capitol discografic în cariera rapper-ului, single-ul fiind primul extras de pe noul album "4:44".

Așteptat de fani vreme de 4 ani, noul disc a fost lansat pe 30 iunie, primind deja review-uri foarte bune din partea criticilor de la The Telegraph (5 stele din 5) și Pitchfork (8.4 din 10). "4:44" conține 10 piese, produse de No I.D. și JAY-Z. Pe disc sunt incluse colaborări cu Frank Ocean, Damian Marley și, nu în ultimul rând, cu soția sa, Beyoncé. Pe noile piese ale lui Jay-Z pot fi ascultate și sample-uri din piese de referință precum "Love's in Need of Love Today" (Stevie Wonder), "Four Women" și "Baltimore" (Nina Simone).

Din punct de vedere liric, Jay-Z atinge subiecte sensibile, făcând referire la faptul că mama sa este lesbiană și amintind despre infidelitatea lui în relația cu Beyonce.

Tracklist "4:44" - JAY-Z : 

  1. "Kill Jay Z"
  2. "The Story of O.J."
  3. "Smile" (featuring Gloria Carter)
  4. "Caught Their Eyes" (featuring Frank Ocean)
  5. "4:44"
  6. "Family Feud" (featuring Beyoncé)
  7. "Bam" (featuring Damian Marley)
  8. "Moonlight"
  9. "Marcy Me"
  10. "Legacy"

Citește mai multe despre Jay-Z
Videoclipuri cu Jay-Z
Publicat de Raluca Tanasă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE