Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 Ana Munteanu, câștigătoarea emisiunii Vocea României 2017Ana Munteanu a câștigat Vocea României 2017, aducând victoria în echipa Smiley - VIDEO INFO CONCERT:
Revelion 2018 la Palatul Parlamentului: Glamour Party cu Ștefan Bănică
INFO CONCERT:
Schöenbrunn Palace Orchestra Vienna
INFO CONCERT:
Holograma lui Ronnie James Dio în concert
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
eMAGIA Sarbatorilor: Alege darurile potrivite la cele mai bune prețuri!

Videoclip oficial: JAY-Z - MaNyfaCedGod ft. James Blake

JAY-Z lansează videoclipul piesei "MaNyfaCedGod", o colaborare cu artistul James Blake. În clip apare actrița Lupita Nyong'o, câștigătoarea premiului Oscar pentru rolul din filmul "12 Years a Slave".

Continuând în aceeași notă, "MaNyfaCedGod" este încărcată de versuri cu puternice semnificații. Scrisă de Jay-Z, Jerry Peters, Anita Poree, Michael Burton, Dominic Maker, Sylvia Robinson, No I.D. și James Blake, piesa vorbește despre bine și rău, durere, relația cu Beyonce și despre faptul că au putut depăși obstacolele ce le-au apărut în cale.

Videoclipul a fost regizat de Francesco Carrozzini și o înfățisează, în imagini alb-negru, pe actrița Lupita Nyong'o. Expresiile, gesturile, mișcările și lacrimile artistei culminează cu vorbele spuse la sfârșitul clipului:

"Be grateful for whatever it comes/Because each has been sent from a guy from beyond".

Așteptat de fani vreme de 4 ani, noul disc "4:44" a fost lansat pe 30 iunie, primind review-uri foarte bune din partea criticilor de la The Telegraph și Pitchfork. Albumul a debutat, de asemenea, pe prima poziție în US Billboard 200, fiind certificat cu platină în America pentru vânzări ce au depășit un milion de exemplare.

Pe noul disc sunt incluse colaborări cu Frank OceanDamian Marley, Gloria Carter, James Blake și, nu în ultimul rând, cu soția sa, Beyoncé. Pe noile piese ale lui Jay-Z pot fi ascultate și sample-uri din piese de referință precum "Love's in Need of Love Today" (Stevie Wonder), "Four Women" și "Baltimore" (Nina Simone). Din punct de vedere liric, Jay-Z atinge subiecte sensibile pe noul album, făcând referire la infidelitatea față de Beyonce, discriminările rasiale și la faptul că mama sa este lesbiană.

Citește mai multe despre James BlakeJay-Z
Videoclipuri cu James BlakeJay-Z
Publicat de Alina Ghimus, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE