Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

Videoclip oficial: JAY-Z - MaNyfaCedGod ft. James Blake

JAY-Z lansează videoclipul piesei "MaNyfaCedGod", o colaborare cu artistul James Blake. În clip apare actrița Lupita Nyong'o, câștigătoarea premiului Oscar pentru rolul din filmul "12 Years a Slave".

Continuând în aceeași notă, "MaNyfaCedGod" este încărcată de versuri cu puternice semnificații. Scrisă de Jay-Z, Jerry Peters, Anita Poree, Michael Burton, Dominic Maker, Sylvia Robinson, No I.D. și James Blake, piesa vorbește despre bine și rău, durere, relația cu Beyonce și despre faptul că au putut depăși obstacolele ce le-au apărut în cale.

Videoclipul a fost regizat de Francesco Carrozzini și o înfățisează, în imagini alb-negru, pe actrița Lupita Nyong'o. Expresiile, gesturile, mișcările și lacrimile artistei culminează cu vorbele spuse la sfârșitul clipului:

"Be grateful for whatever it comes/Because each has been sent from a guy from beyond".

Așteptat de fani vreme de 4 ani, noul disc "4:44" a fost lansat pe 30 iunie, primind review-uri foarte bune din partea criticilor de la The Telegraph și Pitchfork. Albumul a debutat, de asemenea, pe prima poziție în US Billboard 200, fiind certificat cu platină în America pentru vânzări ce au depășit un milion de exemplare.

Pe noul disc sunt incluse colaborări cu Frank OceanDamian Marley, Gloria Carter, James Blake și, nu în ultimul rând, cu soția sa, Beyoncé. Pe noile piese ale lui Jay-Z pot fi ascultate și sample-uri din piese de referință precum "Love's in Need of Love Today" (Stevie Wonder), "Four Women" și "Baltimore" (Nina Simone). Din punct de vedere liric, Jay-Z atinge subiecte sensibile pe noul album, făcând referire la infidelitatea față de Beyonce, discriminările rasiale și la faptul că mama sa este lesbiană.

Citește mai multe despre James BlakeJay-Z
Videoclipuri cu James BlakeJay-Z
Publicat de Alina Ghimus, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE