Urmărește-ne în Social Media

JAY-Z - MaNyfaCedGod ft. James Blake

JAY-Z lansează videoclipul piesei "MaNyfaCedGod", o colaborare cu artistul James Blake. În clip apare actrița Lupita Nyong'o, câștigătoarea premiului Oscar pentru rolul din filmul "12 Years a Slave".

Continuând în aceeași notă, "MaNyfaCedGod" este încărcată de versuri cu puternice semnificații. Scrisă de Jay-Z, Jerry Peters, Anita Poree, Michael Burton, Dominic Maker, Sylvia Robinson, No I.D. și James Blake, piesa vorbește despre bine și rău, durere, relația cu Beyonce și despre faptul că au putut depăși obstacolele ce le-au apărut în cale.

Videoclipul a fost regizat de Francesco Carrozzini și o înfățisează, în imagini alb-negru, pe actrița Lupita Nyong'o. Expresiile, gesturile, mișcările și lacrimile artistei culminează cu vorbele spuse la sfârșitul clipului:

"Be grateful for whatever it comes/Because each has been sent from a guy from beyond".

Așteptat de fani vreme de 4 ani, noul disc "4:44" a fost lansat pe 30 iunie, primind review-uri foarte bune din partea criticilor de la The Telegraph și Pitchfork. Albumul a debutat, de asemenea, pe prima poziție în US Billboard 200, fiind certificat cu platină în America pentru vânzări ce au depășit un milion de exemplare.

Pe noul disc sunt incluse colaborări cu Frank OceanDamian Marley, Gloria Carter, James Blake și, nu în ultimul rând, cu soția sa, Beyoncé. Pe noile piese ale lui Jay-Z pot fi ascultate și sample-uri din piese de referință precum "Love's in Need of Love Today" (Stevie Wonder), "Four Women" și "Baltimore" (Nina Simone). Din punct de vedere liric, Jay-Z atinge subiecte sensibile pe noul album, făcând referire la infidelitatea față de Beyonce, discriminările rasiale și la faptul că mama sa este lesbiană.

Comentarii