Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Whitney Houston în videoclipul ”I Will Always Love You”Un videoclip Whitney Houston a depășit pragul de un miliard de vizualizări pe YouTube Brian May este "recunoscător să fie în viață" după o hemoragie la stomac Ewan McGregor cântând ”Endlessly”Urmărește-l pe Ewan McGregor cântând "Endlessly" de la Muse - VIDEO GenesisGenesis a început repetițiile pentru turneul de reunire din 2021 - FOTO Adele la SNLCum s-a descurcat Adele la SNL, în calitate de gazdă și comediant - VIDEO Concurenții care au trecut de cel de-al șaptelea episod X Factor 2020 - captură ecranA șaptea rundă de audiții de la X Factor 2020 a prezentat noi concurenți cu voci remarcabile

Videoclip oficial: Iuliana Beregoi - Cum sună liniștea

Iuliana Beregoi lansează single-ul "Cum sună liniștea", o piesă dance, de dragoste, care vorbește despre iubirea adolescentină. Melodia este acompaniată de un videoclip regizat de Bogdan Păun și Alexandru Mureșan (NGM Creative).

Piesa "Cum sună liniștea" a fost compusă de Adelina Stînga (Iraida), Viky Red, Alexandru Cotoi, textul este semnat de Adelina Stînga (Iraida), iar producție de Viky Red și Alexandru Cotoi.

""Cum sună liniștea" este prima piesă în care am abordat un alt gen de muzică față de cel cu care mi-am obișnuit fanii. Aștept cu emoție reacția lor și sper că piesa să ajungă și la publicul care nu obișnuia să-mi asculte muzica până acum", a declarat Iuliana Beregoi.

Videoclipul piesei  "Cum sună liniștea" a fost regizat și filmat de Bogdan Păun și Alexandru Mureșan (NGM Creative), scenariul este semnat de Andra Marta și Cristina Poszet, iar producția video a fost realizată de Loops Production.

Iuliana Beregoi are 16 ani și este una dintre cele mai iubite artiste din România, cu mulți fani și în Republica Moldova. Supranumită vocea Generației Z, Iuliana a fost prima artistă adolescentă care a umplut Sala Palatului din București, având doua concerte sold out în același an.

Pe YouTube, Iuliana are peste 120 milioane de vizualizări la melodiile lansate încă de la vârsta de 12 ani și peste 100 milioane de vizualizări la vloguri.

Iuliana este și actriță, eroina principală e serialului online "Lara", serial care a ținut cu sufletul la gură o întreagă generație timp de două sezoane. În curând, va apărea și cel de-al treilea sezon al serialului "Lara".

De curând, Iuliana a sărbătorit cei 16 ani împliniți prin 2 concerte la Verde Stop Arena, o super petrecere "Sweet 16". În plus, artista marchează întoarcerea la școală printr-o serie de produse lansate pe site-ul ei, incluse în colecția "Back to School".

Citește mai multe despre Iuliana Beregoi
Videoclipuri cu Iuliana Beregoi
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE