Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Il Volo
INFO CONCERT:
James Arthur

Videoclip oficial: IOVA - North

IOVA, artista de muzică electro-pop care a ajuns în topurile radiourilor din România cu piesa “Down on my knees”, a revenit cu un single nou, intitulat “North”.

Melodia "North" este compusă de artistă în colaborare cu Vladimir Coman-Popescu.

"E un cântec despre un loc ideal în care două suflete se pot reîntâlni și își pot găsi liniștea. "North" a fost inițial scrisă ca o scrisoare plină de metafore, care s-a transformat ulterior într-o piesă. Este întotodeauna o poveste în spatele fiecărui cântec, poate într-o zi vă voi spune și povestea acestei piese. Până atunci vă las să o ascultați”, a declarat artista.

IOVA este artistă și compozitoare la HaHaHa Production, ce s-a făcut remarcată printr-un mod aparte de a simți și exprima muzica.

"Ceea ce mă face unic ca artist este modul în care aud și simt muzica, modul în care creierul meu o percepe și felul în care inima mea o simte. Astfel totul vine firesc: versuri, concept, poveste. Scriu despre multe lucruri, dar toate implică într-o anumită măsură sentimente pe care le-am trăit. Mi-am găsit inspirația în imagini, amintiri, sentimente care sunt ascunse în mine”, spune IOVA.

Citește mai multe despre IOVA
Videoclipuri cu IOVA
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE