Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Lara Fabian în concert la Sala Palatului din Bucuresti pe 22 aprilie 2016Lara Fabian își amână concertele din România în ultimul moment din cauza unei boli INFO CONCERT:
Ana Moura
Dan Teodorescu / TAXIPoze concert TAXI #20 la Sala Palatului pe 8 noiembrie 2019 INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Postmodern Jukebox

Videoclip oficial: IOVA - North

IOVA, artista de muzică electro-pop care a ajuns în topurile radiourilor din România cu piesa “Down on my knees”, a revenit cu un single nou, intitulat “North”.

Melodia "North" este compusă de artistă în colaborare cu Vladimir Coman-Popescu.

"E un cântec despre un loc ideal în care două suflete se pot reîntâlni și își pot găsi liniștea. "North" a fost inițial scrisă ca o scrisoare plină de metafore, care s-a transformat ulterior într-o piesă. Este întotodeauna o poveste în spatele fiecărui cântec, poate într-o zi vă voi spune și povestea acestei piese. Până atunci vă las să o ascultați”, a declarat artista.

IOVA este artistă și compozitoare la HaHaHa Production, ce s-a făcut remarcată printr-un mod aparte de a simți și exprima muzica.

"Ceea ce mă face unic ca artist este modul în care aud și simt muzica, modul în care creierul meu o percepe și felul în care inima mea o simte. Astfel totul vine firesc: versuri, concept, poveste. Scriu despre multe lucruri, dar toate implică într-o anumită măsură sentimente pe care le-am trăit. Mi-am găsit inspirația în imagini, amintiri, sentimente care sunt ascunse în mine”, spune IOVA.

Citește mai multe despre IOVA
Videoclipuri cu IOVA
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE