Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
The Dire Straits Legacy
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
Neversea 2018
INFO CONCERT:
Lord of the Dance
INFO CONCERT:
Hollywood Undead
INFO CONCERT:
Summer Well Festival 2018

Videoclip oficial: Implant Pentru Refuz - Diluviu

Formația timișoreană Implant Pentru Refuz a lansat videoclipul piesei "Diluviu". Single-ul este extras de pe albumul "Cartography".

"Tematica potopului se regăseste în toate legendele vechi ale popoarelor de pe întregul pământ. Oceanul cel din urmă, cel de al doilea titlu al piesei, se situează în imaginația noastră undeva în viitorul destul de apropiat al planetei, când lupta pentru dominație și supremație se va purta pe ape, între corporații."

Videoclipul "Diluviu" este realizat în colaborare cu Teatrul Auăleu din Timișoara.

"Această idee de a colabora cu prietenii de la Teatrul Auăleu o aveam de mult timp, iar după ce am vazut piesa lor, "Umbrele pentru lacrimi", conexiunea cu melodia ”Diluviu” a fost evidentă și de aici am început să dezvoltăm ideea alături de ei. Mulțumim actorilor Ioan Codrea, Iasmina Mitrici, Armand Iftode, scenaristului Ovidiu Mihăiță, Norbert Lovasz (lumini), Cristian Văduva (filmări, editare video), Eugen Neacșu (proiecții video, post-producție), Electronic Resistance (producție video). Vă recomandăm din suflet să mergeți să le vedeți piesele de teatru!"

Clipul a fost lansat în cadrul unui concert memorabil, o triplă lansare, ce a avut loc în clubul Escape Venue din Timisoara. Invitații speciali ai timișorenilor au fost Coma, care au lansat albumul ”Orizont”, și Diamonds are Forever, care au lansat albumul ”Melanism”.

Citește mai multe despre Implant Pentru Refuz
Videoclipuri cu Implant Pentru Refuz
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE